Skip Index

Audio Description on Sky

Tuesday 23rd May 2017
Previous day Next day Today Freeview schedule One week Setup guide Virgin Media Freesat

Index of channels

BBC ONE London (101 or 954) BBC TWO HD (102 or 969) ITV (103 or 973) Channel 4 (104 or 974) Channel 5 (105) Sky1 HD (106) Sky Living HD (107) Sky Atlantic HD (108) W HD (109) GOLD (110) Dave (111) Comedy Central HD (112) Universal Channel HD (113) BBC ONE HD (115) BBC FOUR HD (116) ITV2 (118) ITV3 (119) ITV4 (120) Sky Arts HD (121) Sky Living Plus 1 (122) itv Encore HD (123) FOX HD (124) MTV HD (126) Comedy Central Plus 1 (127) Comedy Central Extra (128) Sky2 (129) Sky1 Plus 1 (130) ITV +1 (131) Alibi HD (132) Good Food HD (133) Channel 4+1 (135) E4 (136) E4+1 (137) more4 HD (138) more4 Plus 1 (139) 4seven (140) BBC 2 (141) BBC 4 (143) Quest (144) Challenge (145) Universal Channel Plus 1 (150) Pick (152) Pick Plus 1 (153) Really (155) Drama (158) Comedy Central Extra Plus 1 (159) MTV Plus 1 (160) Challenge Plus 1 (164) FOX+ (165) GOLD Plus 1 (166) Sky Atlantic Plus 1 (170) REAL Lives (172) REAL Lives Plus 1 (173) 5 USA (174) Channel 5+24 (175) 5STAR (176) Channel 5+1 (177) ITV HD (178) ITV2 +1 (180) FOX (188) 5* Plus 1 (190) itv3 Plus 1 (193) Quest Plus 1 (195) Home (196) Universal Channel (204) Comedy Central (205) itv4 Plus 1 (206) W Plus 1 (213) Dave ja vu (214) Sky1 (217) MTV (220) Sky Living (221) Sky Atlantic (222) Sky Arts (223) Alibi Plus 1 (226) Channel 4 HD (227) More 4 (231) Good Food Plus 1 (243) Home Plus 1 (244) W (245) Dave (246) Alibi (247) Good Food (255) itv3 (263) itv Encore (269) Sky Cinema Premiere HD (301) Sky Cinema Premiere Plus 1 (302) Sky Cinema Hits HD (303) Sky Cinema Greats HD (304) Sky Cinema | Disney HD (305) Sky Cinema Family HD (306) Sky Cinema Action and Adventure HD (307) Sky Cinema Comedy HD (308) Sky Cinema Crime and Thriller HD (309) Sky Cinema Drama and Romance HD (310) Sky Cinema Sci-Fi and Horror HD (311) Sky Cinema Select HD (312) Sky Cinema Premiere (314) Film4 (315) Film4 Plus 1 (316) Sky Cinema Hits (330) Sky Cinema Greats (331) Sky Cinema Family (333) Sky Cinema Action and Adventure (334) Sky Cinema Comedy (335) Sky Cinema Crime and Thriller (336) Sky Cinema Drama and Romance (337) Sky Cinema Sci-Fi and Horror (339) Sky Cinema Select (340) Sky Sports HD 1 (401) Sky Sports HD 2 (402) Sky Sports HD 3 (403) Sky Sports HD 4 (404) Sky Sports HD 5 (405) Sky Sports Mix HD (407) Sky Sports F1 HD (408) Sky Sports 1 (409) BT Sport 1 (413) BT Sport 2 (414) BT Sport/ESPN (426) BT Sport 1 HD (427) BT Sport 2 HD (433) Sky Sports 2 (435) Sky Sports 3 (436) Sky Sports 4 (439) Sky Sports 5 (440) BT Sport/ESPN HD (458) Sky Sports Mix (472) Discovery HD (520) Discovery Plus 1 (521) Animal Planet HD (523) Discovery Turbo (524) National Geographic HD (526) National Geographic Channel Plus 1 (527) Eden HD (532) Eden Plus 1 (533) Discovery History (535) Discovery History Plus 1 (536) Yesterday (537) Yesterday Plus 1 (538) National Geographic (543) Animal Planet Plus 1 (549) Discovery (561) Animal Planet (562) Eden (563) Cartoon Network Plus 1 (602) Boomerang (603) Nickelodeon HD (604) Nickelodeon Plus 1 (605) Nicktoons (606) CBBC HD (613) CBeebies HD (614) Nick Junior (615) Boomerang Plus 1 (618) Nick Junior 2 (620) CBeebies (624) Nick Junior Plus 1 (630) Nickelodeon (632) CBBC (633) Cartoon Network (634) Rishtey Cineplex (797) Colors (821) Rishtey (822)

Programmes

BBC ONE London (101 or 954)

1:45pm Doctors: Running with the Pack: Valerie gets support from her colleagues, but all is not as it seems. Rob faces further pressure at work when trying to solve a series of robberies. Also in HD. (30 minutes)
3:00pm Escape to the Country: Scottish Borders: Jules Hudson heads to the Scottish Borders with a couple who want their £450,000 budget to buy them an equestrian property in the country. Also in HD. (45 minutes)
7:30pm EastEnders: Whitney is on the receiving end of some harsh words. Things heat up between Josh and Lauren. Also in HD. Then BBC News. (30 minutes)
8:00pm Holby City: Enigma: Lofty is unexpectedly confronted with his past and realises that he has to come to terms with the life-changing choices he has made. Also in HD. (1 hour)
9:00pm Broken: 1, 6. Drama series. Father Michael advises a vulnerable parishioner. With his mother dying, he begins to experience worrying flashbacks of his traumatic childhood. Also in HD. (1 hour)
11:20pm Doctor in the House: 2, 4. Medical documentary series. Dr Rangan meets Emma, a mum suffering from severe anxiety. He also tries to help James, a father battling debilitating exhaustion. Also in HD. (1 hour)

BBC TWO HD (102 or 969)

2:10am Amazing Hotels: Life Beyond the Lobby: 6, 6. ICEHOTEL, Sweden: Giles and Monica don their thermals and extreme weather gear, and visit Sweden's Lapland. Contains some strong language. (1 hour)
7:15am A1: Britain's Longest Road: 11, 15. Documentary series following the people who work on the A1. A serious smash on a busy A1 junction leaves the driver's life hanging in the balance. (45 minutes)
8:00am Great American Railroad Journeys: 6, 10. Minneapolis - St Paul: Michael embarks on a new rail journey that begins and finishes on the Mississippi River. (1 hour 15 minutes)
2:15pm Red Rock: 22, 40. Soap opera. Frustrations affect judgement as Paudge's money concerns make him lash out, while Adrian's bromance with Sean breaks down. (45 minutes)
4:15pm Greece with Simon Reeve: 2, 2. Travel series. Simon Reeve travels from the Peloponnese peninsula to the rugged and mountainous north of the country. (1 hour)
11:15pm Dara and Ed's Road to Mandalay: 3, 3. Myanmar: Dara and Ed arrive in Yangon, Myanmar at a time of great political change. After 50 years of brutal military rule, Myanmar recently heralded a new era of democracy. (1 hour)

ITV (103 or 973)

3:00pm New: Masterpiece with Alan Titchmarsh: Alan Titchmarsh and Rachel Houston-Holland pitch antiques and history fans against each other. Today the antiques enthusiasts visit Hever Castle in Kent. (1 hour)
7:00pm Emmerdale: Charity and Debbie make a mistake. Ross is smug. Moira is feeling worried. (30 minutes)
9:00pm New: Long Lost Family: What Happened: With Davina McCall and Nicky Campbell. Featuring Peter Gunn and his birth mother Daphne, Jade Hartley and her father Tony, and Gillian Carter and her son Mark. (1 hour)

Channel 4 (104 or 974)

3:35am Building the Dream: Herefordshire couple Tim and Fliss hope to get on the property ladder by self-building their first home together on a tiny strip of family land. Can Charlie Luxton help? (S2 Ep9, 12) (55 minutes)
10:05am Ramsay's Hotel Hell: Gordon is still in Harpers Ferry, West Virginia, for the second of a two-part visit to the Town's Inn. Can he win over the stubborn owner in order for the hotel to have a chance of success? (55 minutes)
4:00pm Coast vs Country: John and Carolyn are looking for their dream property in Devon with a budget of £700,000. Carolyn loves the country lifestyle, but John wants to enjoy the buzz of the coast. (1 hour)
6:00pm The Simpsons: Beyond Blunderdome: When Homer criticises Mel Gibson's remake of Mr Smith Goes to Washington at a test screening, Mel hires Homer to help him rewrite it. (30 minutes)
6:30pm Hollyoaks: Hunter gets the wrong end of the stick when he sees Sally and Neeta talking. And Neeta makes a fatal move that could have big consequences. (30 minutes)
9:00pm The Trial: A Murder in the Family: The pioneering daily series that tries a fictional murder case in a real court continues. Carla's last boyfriend takes the stand. He has some secrets of his own. Continues tomorrow. (Ep3, 5) (1 hour)
10:00pm First Dates: Dairy farmer Ben meets marketing assistant Alice; can she handle his tales of the finer details of farm life? Twice-divorced Jo commits a faux pas on her date with Dubliner Robbie. (S8 Ep6) (1 hour 5 minutes)
11:05pm Gogglebox: What do Britain's favourite viewers think of The Eurovision Song Contest, The Island with Bear Grylls, Nature's Miniature Miracles, Three Girls, Britain's Got Talent and the News? (S9 Ep13) (1 hour 5 minutes)

Channel 5 (105)

4:00am Britain's Greatest Bridges: Rob Bell uncovers the extraordinary story of Tower Bridge, revealing how it was funded, how its design was revolutionary and how it is lucky to still be standing. (45 minutes)
1:15pm Home and Away: Brody is tested for drugs. Phoebe worries about how the American tour with Donna will affect her relationship with Justin. Zac tries to repair his marriage, but Leah is not ready. (30 minutes)
1:45pm Neighbours: Sonya indulges in some very risky behaviour. Toadie overhears a private conversation between Mishti and Shane. Tyler investigates the Backpackers incident behind Mark's back. (30 minutes)
5:30pm Neighbours: Sonya indulges in some very risky behaviour. Toadie overhears a private conversation between Mishti and Shane. Tyler investigates the Backpackers incident behind Mark's back. (30 minutes)
6:00pm Home and Away: Brody is tested for drugs. Phoebe worries about how the American tour with Donna will affect her relationship with Justin. Zac tries to repair his marriage, but Leah is not ready. (30 minutes)
8:00pm New: The Yorkshire Vet: Documentary series. Julian races against time to save two alpacas, Peter treats two sheep with eye problems, two pet calves with suspected pneumonia and a cow in labour. (S4 Ep 6) (1 hour)
9:00pm New: Elizabeth I: Death Of A...: ...Dynasty. Docu-drama series. As the Spanish Armada approaches, Elizabeth rallies her troops at Tilbury. As her old advisors die, the dashing Earl of Essex wins her favour. (S1 Ep 3) (1 hour)

Sky1 HD (106)

2:00am Documentary: Brit Cops: Frontline Crime: Law and Order (60 minutes)
3:00am Science Fiction Series: DC's Legends of Tomorrow: Moonshot (60 minutes)
8:00am Nature: Monkey Life (30 minutes)
8:30am Nature: Monkey Life (30 minutes)
6:00pm Animation: Futurama: Xmas Story (30 minutes)

Sky Living HD (107)

4:20am Documentary: Border Security: Canada's Front Line (25 minutes)
4:45am Documentary: Border Security: Canada's Front Line (25 minutes)
5:10am Documentary: Nothing to Declare: Australia (25 minutes)
8:00am Documentary: Nothing to Declare (30 minutes)
9:00am Nature: Monkey Life (30 minutes)
9:30am Nature: Monkey Life (30 minutes)
10:30am Documentary: Motorway Patrol: Pt Chev Pursuit (30 minutes)
11:00am Drama: Elementary: When Your Number's Up (60 minutes)
3:00pm Drama: Elementary: For All You Know (60 minutes)
6:30pm Documentary: Nothing to Declare: Australia (30 minutes)
7:00pm Documentary: Sun, Sea and A&E: Maureen's Big Fat Knee (60 minutes)

Sky Atlantic HD (108)

2:30am Drama: The Borgias: Truth and Lies (60 minutes)
3:30am Sitcom: Girls: Cubbies (35 minutes)
6:00am History Documentary: The British: Superpower (60 minutes)
7:00am History Documentary: The British: Tale of Two Cities (60 minutes)
8:00am History Documentary: The British: War and Peace (60 minutes)
1:00pm Drama: Blue Bloods: Payback (60 minutes)
2:00pm Documentary: Richard E Grant's Hotel Secrets: The Extra Factor (60 minutes)
3:00pm Documentary: Networks of Power: New York (60 minutes)
4:00pm Documentary: Networks of Power: Rome (60 minutes)
7:00pm Drama: Blue Bloods: New Rules (60 minutes)
8:00pm Documentary: Attenborough's Wild City (60 minutes)
11:45pm Drama: Blue Bloods: Love Lost (60 minutes)

W HD (109)

1:30am Drama: Grimm: Chupacabra (45 minutes)
2:15am Drama: Code Black: Exodus (45 minutes)
9:00pm Drama: Criminal Minds: Beyond Borders: Lost Souls (60 minutes)
10:00pm Soap: EastEnders (40 minutes)

GOLD (110)

12:10am Sitcom: The Royle Family: Christening (40 minutes)
2:00am Comedy: Jack Dee: Live at the Apollo (50 minutes)
3:25am Sitcom: Gimme Gimme Gimme: Singing in the Drain (35 minutes)
7:00am Comedy: The Piglet Files: Undercover Activity (25 minutes)
9:20am Sitcom: Dinnerladies: Catering (40 minutes)
12:00pm Sitcom: Only Fools and Horses: The Russians are Coming (40 minutes)
2:40pm Sitcom: Dinnerladies: Catering (40 minutes)
6:40pm Sitcom: Only Fools and Horses: The Russians are Coming (40 minutes)
7:20pm Sitcom: Only Fools and Horses: The Long Legs of the Law (40 minutes)
8:00pm Sitcom: Only Fools and Horses: Ashes to Ashes (40 minutes)
8:40pm Sitcom: Gavin and Stacey: Series 3, (40 minutes)
9:20pm Sitcom: Gavin and Stacey (40 minutes)
10:00pm Comedy: Jack Dee: Live at the Apollo (60 minutes)

Dave (111)

1:00am Dara O Briain's Go 8 Bit: New. Retro gaming fun. Rob Beckett and Zoe Lyons each grab a joystick and do battle on Gran Turismo, Horace Goes Skiing - and Goat Simulator. Yes, you read that last one right. (1 hour)
1:00pm Top Gear: Clarkson gets chased by the British Army in some of their deadliest new toys, while Hammond and May race the Royal Mail - no jokes about slow deliveries, please. Usain Bolt guests. (1 hour)
2:00pm Top Gear: More motoring madness. Jeremy and James pay tribute to recently deceased Swedish car maker Saab, while Richard races a rocket-powered flying man against a rally-spec Skoda. (1 hour)
5:00pm Top Gear: The lads head for the Isle of Man to decide which is best - the V8 Vantage Aston Martin, BMW M6 or Porsche 911 Carrera S. Trevor Eve is today's Star in a Reasonably Priced Car. (1 hour)
6:00pm Top Gear: Turbo-charged motoring show with Clarkson and the team. Driving three 1,500-pound rear-wheel drive coupes, the boys end up in a terrifying French ice race. Sienna Miller guests. (1 hour)
7:00pm Top Gear: Automotive antics. The lads hit the track at Donington in three stripped-out cars: the KTM X-Bow, the Morgan Three Wheeler and the Caterham R500. Blur bassist Alex James guests. (1 hour)
8:00pm Top Gear: USA Special: The fun-packed petrolhead show, hosted by Jeremy Clarkson and co. The chaps try to prove that a fly-drive holiday to Florida is more fun if you buy a car rather than rent one. (1 hour)
9:00pm New: Taskmaster: Meat.: New. Greg Davies sets five comedians some bizarre - some would say cruel - tasks. Noel Fielding has a sliding session, while Swedishman Fred receives an intense video call. (1 hour)
10:00pm Asian Provocateur: Uncle Rubaharan: New. Romesh Ranganathan's slightly surreal Sri Lankan odyssey! Romesh is schooled by a 14-year-old martial arts ace and joins a very odd hunt with a local tribe. (35 minutes)

Comedy Central HD (112)

4:15am Sitcom: Friends: The One in Las Vegas (Part 2 of 2) (20 minutes)
4:35am Sitcom: Friends: The One After Vegas (25 minutes)
8:00am Sitcom: Friends: The One with the Ring (35 minutes)
8:35am Sitcom: Friends: The One with the Proposal (Part 1 of 2) (25 minutes)
3:00pm Sitcom: Friends: The One with the Proposal (Part 2 of 2) (30 minutes)
3:30pm Sitcom: Friends: The One with Monica's Thunder (30 minutes)
4:00pm Sitcom: Friends: The One with Rachel's Book (30 minutes)
4:30pm Sitcom: Friends: The One with Phoebe's Cookies (30 minutes)
5:00pm Sitcom: Friends: The One with Rachel's Assistant (30 minutes)
5:30pm Sitcom: Friends: The One with the Engagement Picture (30 minutes)
6:00pm Sitcom: Friends: The One with the Nap Partners (30 minutes)
6:30pm Sitcom: Friends: The One with Ross's Library Book (30 minutes)
7:00pm Sitcom: Friends: The One Where Chandler Doesn't Like Dogs (30 minutes)
7:30pm Sitcom: Friends: The One with All the Candy (30 minutes)
8:00pm Sitcom: Friends: The One With All The Cheesecakes (30 minutes)
8:30pm Sitcom: Friends: The One Where They're Up All Night (30 minutes)

Universal Channel HD (113)

4:00am Drama: NUMB3RS: Atomic No. 33 (60 minutes)
5:00am Drama: NUMB3RS: Pay to Play (60 minutes)

BBC ONE HD (115)

1:45pm Doctors: Running with the Pack: Valerie gets support from her colleagues, but all is not as it seems. Rob faces further pressure at work when trying to solve a series of robberies. (30 minutes)
3:00pm Escape to the Country: Scottish Borders: Jules Hudson heads to the Scottish Borders with a couple who want their £450,000 budget to buy them an equestrian property in the country. (45 minutes)
7:30pm EastEnders: Whitney is on the receiving end of some harsh words. Things heat up between Josh and Lauren. Then BBC News. (30 minutes)
8:00pm Holby City: Enigma: Lofty is unexpectedly confronted with his past and realises that he has to come to terms with the life-changing choices he has made. (1 hour)
9:00pm Broken: 1, 6. Drama series. Father Michael advises a vulnerable parishioner. With his mother dying, he begins to experience worrying flashbacks of his traumatic childhood. (1 hour)
11:20pm Doctor in the House: 2, 4. Medical documentary series. Dr Rangan meets Emma, a mum suffering from severe anxiety. He also tries to help James, a father battling debilitating exhaustion. (1 hour)

BBC FOUR HD (116)

7:30pm Great British Railway Journeys: 2, 20. Greenock to Larkhall: Michael Portillo continues his travels through the Scottish lowlands. From Greenock, he sets sail in the world's last seagoing paddle steamer. (30 minutes)
8:00pm The First Georgians: The German Kings...: ...Who Made Britain. 1, 3. In 1714, to prevent the crown falling into the hands of a Catholic, Britain shipped in a ready-made royal family from Hanover. (1 hour)
9:00pm The Secret History of My Family: 1, 4. The Gadbury Sisters: The story of three pickpocketing sisters raised in 1830s Shoreditch, in the heart of London's criminal underworld, as told by their descendants. (1 hour)
10:00pm Stonehenge: A Timewatch Guide: 1, 4. Using archive film, Alice Roberts uncovers how the monument of Stonehenge has been interpreted, argued over and debated by some of Britain's leading historians and archaeologists. (1 hour)
11:00pm Storm Troupers: The Fight to Forecast...: ...the Weather. 1, 3. Alok Jha charts the history of weather forecasting. In the 1850s, driven to prevent sea disasters, meteorologist Robert Fitzroy issued Britain's first storm warnings. (1 hour)

ITV2 (118)

1:25am The Cleveland Show: Of Lice and Men: Animated comedy. An outbreak of headlice at school forces Rallo to cut off his beloved Afro. Freight Train and Cookie leave Cleveland to house-sit for the weekend. (30 minutes)
1:55am The Great Indoors: The Heartbreaker: US sitcom. Jack sets up a double date to get Eddie out of a post-divorce rut. Emma decides to break up with her boyfriend. (25 minutes)
8:00am Emmerdale: Tracy faces the consequences. Rebecca is conflicted. Charity spots an opportunity. (30 minutes)
8:30am Coronation Street: Adam sticks the boot into Daniel. Johnny faces some unwelcome news. Norris has Mary running around after him. (30 minutes)
9:00am Coronation Street: Adam puts Daniel to the test. Accusations fly between Sarah and Bethany. Johnny and Aidan bury their secrets at Underworld. (30 minutes)
12:25pm Emmerdale: Tracy faces the consequences. Rebecca is conflicted. Charity spots an opportunity. (30 minutes)
12:55pm Coronation Street: Adam sticks the boot into Daniel. Johnny faces some unwelcome news. Norris has Mary running around after him. (35 minutes)
1:30pm Coronation Street: Adam puts Daniel to the test. Accusations fly between Sarah and Bethany. Johnny and Aidan bury their secrets at Underworld. (30 minutes)
11:40pm Family Guy: Death Has a Shadow: Animated US comedy about family life. After drinking heavily, Peter loses his job. Then, as a result of a welfare mix-up, he is sent a cheque for 150,000 dollars. (30 minutes)

ITV3 (119)

7:25am Where the Heart Is: King Walter: Drama series about two community nurses in a small Yorkshire town. A crisis arises when Walter's flat catches fire. (1 hour)
10:55am Road to Avonlea: Tug of War: A family reunion produces some eccentric relatives of Jasper's. (1 hour)
11:55am The Return of Sherlock Holmes: The Six Napoleons: When several busts of Napoleon are smashed for no apparent reason, and one incident is connected to a murder, Lestrade asks Holmes for help in solving the mystery. (1 hour 10 minutes)
7:00pm Murder, She Wrote: Bloodlines: Murder mystery series. When Jessica begins a new novel, her research unravels a mystery behind the death of her good friend and thoroughbred trainer Matt Cleveland. (1 hour)
8:00pm Midsomer Murders: Country Matters: Controversial plans to build a supermarket in Elverton-cum-Latterly lead to murder when a man is stabbed. Can Barnaby and Jones uncover the killer? (2 hours)
10:00pm Law & Order: UK: Denial: Crime drama series. High Court judge Rachel Callaghan is shot and critically injured, but can she cope when she discovers who it is that wants her dead? (1 hour)

ITV4 (120)

8:45am Ironside: Memory of an Ice Cream Stick: When a childhood hero of Mark's falls under suspicion of murder, Ironside warns Mark to steer clear. But will he listen? (1 hour 5 minutes)
9:50am Minder: You Need Hands: Drama series about the exploits of a loveable rogue. Arthur takes on some hired help when Terry is injured, and unwittingly finds himself mixed up in drug dealing. (1 hour 5 minutes)
2:55pm Ironside: To Kill a Cop: Police drama series. Ironside tries to get to the bottom of a case involving a man suspected of murdering policemen. (1 hour 5 minutes)
4:00pm Minder: You Need Hands: Drama series about the exploits of a loveable rogue. Arthur takes on some hired help when Terry is injured, and unwittingly finds himself mixed up in drug dealing. (1 hour)
9:00pm Benidorm: Joyce becomes suspicious when Blow and Go appears extremely busy. Tiger hides the news that Auntie Terri is about to join them at The Solana. The Oracle and his mum arrive back. (1 hour)
10:00pm Lethal Weapon: Brotherly Love: Murtaugh suffers frightening chest pains after he and Riggs are embroiled in a notorious car theft ring and the lead defence attorney turns out to be his wife Trish. (1 hour)
11:55pm United 93: Powerful drama starring Christian Clemenson and Cheyenne Jackson, 2006. Passengers aboard the fourth aircraft hijacked on 11 September 2001 try to prevent it from reaching its target (1 hour)

Sky Arts HD (121)

5:30am Music: Discovering: Eurythmics (30 minutes)
9:00am Documentary: Discovering Film (60 minutes)
10:00am Documentary: Master of Photography: Irish Landscape (60 minutes)
11:35am Documentary: Ballet (85 minutes)
4:00pm Documentary: Master of Photography: Home Sweet Home (60 minutes)
5:30pm Drama: Tales of the Unexpected: The Man from the South (30 minutes)
6:00pm Documentary: Discovering Film (60 minutes)
7:00pm Arts: Treasures of the British Library (60 minutes)

Sky Living Plus 1 (122)

5:20am Documentary: Border Security: Canada's Front Line (25 minutes)
5:45am Documentary: Border Security: Canada's Front Line (25 minutes)
6:10am Documentary: Nothing to Declare: Australia (25 minutes)
9:00am Documentary: Nothing to Declare (30 minutes)
10:00am Nature: Monkey Life (30 minutes)
10:30am Nature: Monkey Life (30 minutes)
11:30am Documentary: Motorway Patrol: Pt Chev Pursuit (30 minutes)
12:00pm Drama: Elementary: When Your Number's Up (60 minutes)
4:00pm Drama: Elementary: For All You Know (60 minutes)
7:30pm Documentary: Nothing to Declare: Australia (30 minutes)
8:00pm Documentary: Sun, Sea and A&E: Maureen's Big Fat Knee (60 minutes)

itv Encore HD (123)

12:00am Drama: Broadchurch: Series 2, (60 minutes)
1:00am Drama: Broadchurch: Series 2, (60 minutes)
2:00am Drama: Vera: Shadows in the Sky (110 minutes)
9:00pm Drama: The Good Karma Hospital (60 minutes)
10:00pm Drama: Vera: Hidden Depths (125 minutes)

FOX HD (124)

1:00pm Drama: NCIS: Scope (60 minutes)
2:00pm Drama: NCIS: Reasonable Doubts (60 minutes)
7:00pm Drama: NCIS: Charade (60 minutes)
8:00pm Drama: NCIS: Return to Sender (60 minutes)
9:00pm Drama: NCIS: A Bowl of Cherries (60 minutes)

MTV HD (126)

8:00am Documentary: Catfish: The TV Show: Chitara & Priscilla (60 minutes)
9:00am Documentary: Catfish: The TV Show: Courtney and Isaak (60 minutes)
10:00am Documentary: Catfish: The TV Show: Hundra & Emily (60 minutes)
2:00pm Documentary: Catfish: The TV Show: Ramon and Paola (60 minutes)
3:00pm Documentary: Catfish: The TV Show: Jen and Skylar (60 minutes)
5:00pm Documentary: Catfish: The TV Show: Brittany & Bryon (60 minutes)

Comedy Central Plus 1 (127)

5:15am Sitcom: Friends: The One in Las Vegas (Part 2 of 2) (20 minutes)
5:35am Sitcom: Friends: The One After Vegas (25 minutes)
9:00am Sitcom: Friends: The One with the Ring (35 minutes)
9:35am Sitcom: Friends: The One with the Proposal (Part 1 of 2) (25 minutes)
4:00pm Sitcom: Friends: The One with the Proposal (Part 2 of 2) (30 minutes)
4:30pm Sitcom: Friends: The One with Monica's Thunder (30 minutes)
5:00pm Sitcom: Friends: The One with Rachel's Book (30 minutes)
5:30pm Sitcom: Friends: The One with Phoebe's Cookies (30 minutes)
6:00pm Sitcom: Friends: The One with Rachel's Assistant (30 minutes)
6:30pm Sitcom: Friends: The One with the Engagement Picture (30 minutes)
7:00pm Sitcom: Friends: The One with the Nap Partners (30 minutes)
7:30pm Sitcom: Friends: The One with Ross's Library Book (30 minutes)
8:00pm Sitcom: Friends: The One Where Chandler Doesn't Like Dogs (30 minutes)
8:30pm Sitcom: Friends: The One with All the Candy (30 minutes)
9:00pm Sitcom: Friends: The One With All The Cheesecakes (30 minutes)
9:30pm Sitcom: Friends: The One Where They're Up All Night (30 minutes)

Comedy Central Extra (128)

12:00am Sitcom: Friends: The One with the Birth (30 minutes)
12:30am Sitcom: Friends: The One Where Rachel Finds Out (30 minutes)
3:20am Sitcom: Friends: The One with the Birth (25 minutes)
3:45am Sitcom: Friends: The One Where Rachel Finds Out (20 minutes)

Sky2 (129)

12:00am Comedy: Micky Flanagan Thinking Aloud: Men and Women (60 minutes)
1:00am Documentary: Road Wars (60 minutes)
2:00am Documentary: Border Security USA (60 minutes)
4:00am Entertainment: Robot Wars: "the Sixth Wars" (60 minutes)
5:00am Documentary: RSPCA Animal Rescue (30 minutes)
5:30am Documentary: RSPCA Animal Rescue (30 minutes)
7:00am Documentary: Motorway Patrol: Truck Over Viaduct (30 minutes)
7:30am Documentary: Motorway Patrol: Flying Dutchman (30 minutes)
10:00am Documentary: Police Ten (30 minutes)
10:30am Documentary: Police Ten (30 minutes)
12:00pm Documentary: RSPCA Animal Rescue (30 minutes)
12:30pm Documentary: RSPCA Animal Rescue (30 minutes)
1:00pm Documentary: Greggs: More Than Meats the Pie (60 minutes)
4:00pm Documentary: Motorway Patrol: Burning Pajero (30 minutes)
4:30pm Documentary: Motorway Patrol: Party Mates (30 minutes)
7:00pm Documentary: Nothing to Declare (30 minutes)
7:30pm Documentary: Nothing to Declare (30 minutes)
8:00pm Documentary: Police Ten (30 minutes)
10:00pm Comedy: Mickey Flanagan Thinking Aloud: Men and Women (60 minutes)

Sky1 Plus 1 (130)

3:00am Documentary: Brit Cops: Frontline Crime: Law and Order (60 minutes)
4:00am Science Fiction Series: DC's Legends of Tomorrow: Moonshot (60 minutes)
9:00am Nature: Monkey Life (30 minutes)
9:30am Nature: Monkey Life (30 minutes)
7:00pm Animation: Futurama: Xmas Story (30 minutes)

ITV +1 (131)

4:00pm New: Masterpiece with Alan Titchmarsh: Alan Titchmarsh and Rachel Houston-Holland pitch antiques and history fans against each other. Today the antiques enthusiasts visit Hever Castle in Kent. (1 hour)
8:00pm Emmerdale: Charity and Debbie make a mistake. Ross is smug. Moira is feeling worried. (30 minutes)
10:00pm New: Long Lost Family: What Happened: With Davina McCall and Nicky Campbell. Featuring Peter Gunn and his birth mother Daphne, Jade Hartley and her father Tony, and Gillian Carter and her son Mark. (1 hour)

Alibi HD (132)

9:00am Drama: Rizzoli and Isles: 2M7258-100 (60 minutes)
10:00am Drama: Castle: Under The Influence (60 minutes)
12:00pm Drama: The Doctor Blake Mysteries: Golden Years (60 minutes)
1:00pm Drama: New Tricks: The Rock (Part 2 of 2) (60 minutes)
2:00pm Drama: New Tricks: The Sins of the Father (60 minutes)
3:00pm Drama: Castle: Under The Influence (60 minutes)
5:00pm Drama: New Tricks: The Rock (Part 2 of 2) (60 minutes)
6:00pm Drama: New Tricks: The Sins of the Father (60 minutes)
7:00pm Drama: The Doctor Blake Mysteries: Golden Years (60 minutes)
8:00pm Drama: Rosewood: Eddie and the Empire State of Mind (60 minutes)
9:00pm Drama: Father Brown: The Time Machine (60 minutes)
10:00pm Drama: WPC 56: From the Shadows (60 minutes)
11:00pm Drama: Rizzoli and Isles: 2M7258-100 (60 minutes)

Good Food HD (133)

5:00am Cookery: Two Greedy Italians: Still Hungry: Liguria and La Bella Figura (60 minutes)
11:00am Cookery: Two Greedy Italians: Still Hungry: The Alps and Arrangiarsi (60 minutes)
4:00pm Cookery: Two Greedy Italians: Still Hungry: The Alps and Arrangiarsi (60 minutes)
9:00pm Cookery: Two Greedy Italians: Still Hungry: The Alps and Arrangiarsi (60 minutes)

Channel 4+1 (135)

1:50am Never Seen a Doctor: A Dartford man tries to get to grips with his manboobs while an overweight Londoner has two operations to help shed the pounds. And a mum with severe acne seeks help. (Ep3, 3) (55 minutes)
11:05am Ramsay's Hotel Hell: Gordon is still in Harpers Ferry, West Virginia, for the second of a two-part visit to the Town's Inn. Can he win over the stubborn owner in order for the hotel to have a chance of success? (55 minutes)
5:00pm Coast vs Country: John and Carolyn are looking for their dream property in Devon with a budget of £700,000. Carolyn loves the country lifestyle, but John wants to enjoy the buzz of the coast. (1 hour)
7:00pm The Simpsons: Beyond Blunderdome: When Homer criticises Mel Gibson's remake of Mr Smith Goes to Washington at a test screening, Mel hires Homer to help him rewrite it. (30 minutes)
7:30pm Hollyoaks: Hunter gets the wrong end of the stick when he sees Sally and Neeta talking. And Neeta makes a fatal move that could have big consequences. (30 minutes)
10:00pm The Trial: A Murder in the Family: The pioneering daily series that tries a fictional murder case in a real court continues. Carla's last boyfriend takes the stand. He has some secrets of his own. Continues tomorrow. (Ep3, 5) (1 hour)
11:00pm First Dates: Dairy farmer Ben meets marketing assistant Alice; can she handle his tales of the finer details of farm life? Twice-divorced Jo commits a faux pas on her date with Dubliner Robbie. (S8 Ep6) (1 hour 5 minutes)

E4 (136)

1:05am Gogglebox: Including Strictly Come Dancing, The Secret Life of the Zoo, The X Factor, Rillington Place, Michael McIntyre's Big Show, First Dates, I'm a Celebrity..., and 24 Hours in A&E. (S8 Ep10) (1 hour 5 minutes)
3:00am Empire: Brand new series - Toil and Trouble (Part 1, 2): Cookie is banned from Leviticus Vegas and puts together a team of allies to seek revenge on Giuliana and steal her secret weapon. (S3 Ep17) (50 minutes)
3:50am New Girl: Brand new series - Jaipur Aviv: The gang help Schmidt and Cece redecorate their fixer-upper house. Jess spearheads a campaign to allow Reagan to move back into the loft apartment. (S6 Ep5) (20 minutes)
6:00am Hollyoaks: Cleo and Joel share a moment as Prince and Hunter celebrate their birthday. There's some miscommunication between Hunter and Neeta, and the teens take a road trip to remember. (30 minutes)
6:30am Coach Trip: Road to Marbs: Brendan blows the budget on a theme park visit where one tourist has the ride of her life. (Ep22, 30) (30 minutes)
11:00am How I Met Your Mother: Rabbit or Duck: Barney holds his phone number up during the Super Bowl broadcast and is inundated with phone calls from women. Lily and Marshall set Ted up on a blind date. (30 minutes)
11:30am How I Met Your Mother: Hooked: Ted is humiliated when he sees a woman he's dating on another date on the night they were supposed to meet. Marshall is charmed by a man who is smitten with Lily. (30 minutes)
12:00pm New Girl: Table 34: When Cece attends a dating convention in search of a prospective husband, the gang go along to give her support, including Schmidt, who wants to win her back. (30 minutes)
12:30pm New Girl: TinFinity: Jess catches the eye of a professional football player. Nick and Schmidt plan a party to celebrate the fact that they have been living together for ten years. (30 minutes)
1:00pm Brooklyn Nine-Nine: Cheddar: Santiago and Peralta house-sit for Captain Holt when he visits Kevin in Paris and mayhem ensues when Holt's beloved dog goes missing on their watch. (S3 Ep18, 23) (30 minutes)
1:30pm Brooklyn Nine-Nine: Terry Kitties: Jeffords enlists Peralta's help to solve a case from his past. Santiago invites herself to a competitive training exercise with Holt and Diaz. (S3 Ep19, 23) (30 minutes)
2:00pm The Big Bang Theory: The Alien Parasite Hypothesis: Amy finds that she has romantic feelings for Zack, while Raj and Howard compete to prove who would make the better superhero. (S4 Ep10, 24) (30 minutes)
2:30pm The Big Bang Theory: The Justice League Recombination: The guys slowly warm to Zack and find an enjoyable way to bond with him when they enter a New Year's Eve fancy dress competition together. (S4 Ep11, 24) (30 minutes)
3:00pm How I Met Your Mother: Cleaning House: Barney convinces the gang to help his mum move house. They soon learn that she is very protective of Barney and told him white lies throughout his childhood. (30 minutes)
3:30pm How I Met Your Mother: Unfinished: When Ted declines Barney's offer to design the new GNB building, Barney tries to woo him by using his best womanising tactics. Robin rings Don in an attempt to win him back. (30 minutes)
4:00pm Brooklyn Nine-Nine: Halloween IV: On Halloween night, the squad members follow precinct tradition and compete for the title of Ultimate Detective Slash Genius. (S4 Ep5) (30 minutes)
4:30pm Brooklyn Nine-Nine: Monster in the Closet: When Pimento and Diaz decide to tie the knot, the squad members try to prepare the perfect wedding under Santiago's careful direction. (S4 Ep6) (30 minutes)
5:00pm New Girl: The Box: When Nick inherits some money from his late father, Jess is determined to put the funds to good use by secretly tackling his box of unwanted and unpaid bills. (30 minutes)
5:30pm New Girl: Keaton: To improve Schmidt's sullen mood, Jess, Nick and Winston adopt the identity of his childhood idol, Batman actor Michael Keaton, and send him friendly emails. (30 minutes)
6:00pm The Big Bang Theory: The Herb Garden Germination: Sheldon and Amy experiment on their friends by spreading gossip, while Howard takes a big step in his relationship with Bernadette. (S4 Ep20, 24) (30 minutes)
6:30pm The Big Bang Theory: The Agreement Dissection: Priya uses her legal expertise to dissect the roommate agreement and put Sheldon in his place, and the girls take Sheldon dancing. (S4 Ep21, 24) (30 minutes)
7:00pm Hollyoaks: Hunter steals Mrs St Claire's keys and surprises Neeta with a candlelit dinner and flowers. (30 minutes)
7:30pm New: black-ish: Brand new series - Good Dre Hunting: Rainbow convinces a begrudging Dre to attend therapy sessions so he can learn how to cope with his anger issues. Johan becomes a life coach. (S3 Ep13) (30 minutes)
8:00pm New: The Goldbergs: Brand new series - Graduation Day: Erica can't wait to get out of the house as Graduation Day looms, Barry's plans for a summer with Lainey turn to dust, and Dana pays a visit. (S4 Ep24, 24) (30 minutes)
8:30pm The Goldbergs: Globetrotters: When Adam creates a video that makes it look as though he and his friends beat Barry in a game of basketball, Barry demands a rematch in the gym. (S4 Ep9) (30 minutes)
10:50pm The Big Bang Theory: The Convergence Convergence: Conflict arises when Leonard's recently divorced parents and Sheldon's devoutly religious mother are all in town at the same time. (S9 Ep24, 24) (30 minutes)
11:20pm The Big Bang Theory: The Conjugal Conjecture: The gang face an awkward morning after Sheldon's mother and Leonard's father share an evening together, and Penny's family arrives. (S10 Ep1, 24) (30 minutes)
11:50pm Tattoo Fixers on Holiday: Caroline's mid-life crisis led to a Magaluf mistake that's driving her bananas, and Kieron's poorly chosen rap lyrics definitely need a parental advisory warning. (Ep6, 8) (1 hour 5 minutes)

E4+1 (137)

1:00am Tattoo Fixers on Holiday: The tattoo parlour in the sun has a visit from BFFs Sam and Ellie, who want to get matching body art. Jay gives Paralympian Jess a portrait worthy of a champion. (Ep5, 8) (1 hour 5 minutes)
2:05am Gogglebox: Including Strictly Come Dancing, The Secret Life of the Zoo, The X Factor, Rillington Place, Michael McIntyre's Big Show, First Dates, I'm a Celebrity..., and 24 Hours in A&E. (S8 Ep10) (1 hour 5 minutes)
4:00am Empire: Brand new series - Toil and Trouble (Part 1, 2): Cookie is banned from Leviticus Vegas and puts together a team of allies to seek revenge on Giuliana and steal her secret weapon. (S3 Ep17) (50 minutes)
4:50am New Girl: Brand new series - Jaipur Aviv: The gang help Schmidt and Cece redecorate their fixer-upper house. Jess spearheads a campaign to allow Reagan to move back into the loft apartment. (S6 Ep5) (20 minutes)
7:00am Hollyoaks: Cleo and Joel share a moment as Prince and Hunter celebrate their birthday. There's some miscommunication between Hunter and Neeta, and the teens take a road trip to remember. (30 minutes)
7:30am Coach Trip: Road to Marbs: Brendan blows the budget on a theme park visit where one tourist has the ride of her life. (Ep22, 30) (30 minutes)
12:00pm How I Met Your Mother: Rabbit or Duck: Barney holds his phone number up during the Super Bowl broadcast and is inundated with phone calls from women. Lily and Marshall set Ted up on a blind date. (30 minutes)
12:30pm How I Met Your Mother: Hooked: Ted is humiliated when he sees a woman he's dating on another date on the night they were supposed to meet. Marshall is charmed by a man who is smitten with Lily. (30 minutes)
1:00pm New Girl: Table 34: When Cece attends a dating convention in search of a prospective husband, the gang go along to give her support, including Schmidt, who wants to win her back. (30 minutes)
1:30pm New Girl: TinFinity: Jess catches the eye of a professional football player. Nick and Schmidt plan a party to celebrate the fact that they have been living together for ten years. (30 minutes)
2:00pm Brooklyn Nine-Nine: Cheddar: Santiago and Peralta house-sit for Captain Holt when he visits Kevin in Paris and mayhem ensues when Holt's beloved dog goes missing on their watch. (S3 Ep18, 23) (30 minutes)
2:30pm Brooklyn Nine-Nine: Terry Kitties: Jeffords enlists Peralta's help to solve a case from his past. Santiago invites herself to a competitive training exercise with Holt and Diaz. (S3 Ep19, 23) (30 minutes)
3:00pm The Big Bang Theory: The Alien Parasite Hypothesis: Amy finds that she has romantic feelings for Zack, while Raj and Howard compete to prove who would make the better superhero. (S4 Ep10, 24) (30 minutes)
3:30pm The Big Bang Theory: The Justice League Recombination: The guys slowly warm to Zack and find an enjoyable way to bond with him when they enter a New Year's Eve fancy dress competition together. (S4 Ep11, 24) (30 minutes)
4:00pm How I Met Your Mother: Cleaning House: Barney convinces the gang to help his mum move house. They soon learn that she is very protective of Barney and told him white lies throughout his childhood. (30 minutes)
4:30pm How I Met Your Mother: Unfinished: When Ted declines Barney's offer to design the new GNB building, Barney tries to woo him by using his best womanising tactics. Robin rings Don in an attempt to win him back. (30 minutes)
5:00pm Brooklyn Nine-Nine: Halloween IV: On Halloween night, the squad members follow precinct tradition and compete for the title of Ultimate Detective Slash Genius. (S4 Ep5) (30 minutes)
5:30pm Brooklyn Nine-Nine: Monster in the Closet: When Pimento and Diaz decide to tie the knot, the squad members try to prepare the perfect wedding under Santiago's careful direction. (S4 Ep6) (30 minutes)
6:00pm New Girl: The Box: When Nick inherits some money from his late father, Jess is determined to put the funds to good use by secretly tackling his box of unwanted and unpaid bills. (30 minutes)
6:30pm New Girl: Keaton: To improve Schmidt's sullen mood, Jess, Nick and Winston adopt the identity of his childhood idol, Batman actor Michael Keaton, and send him friendly emails. (30 minutes)
7:00pm The Big Bang Theory: The Herb Garden Germination: Sheldon and Amy experiment on their friends by spreading gossip, while Howard takes a big step in his relationship with Bernadette. (S4 Ep20, 24) (30 minutes)
7:30pm The Big Bang Theory: The Agreement Dissection: Priya uses her legal expertise to dissect the roommate agreement and put Sheldon in his place, and the girls take Sheldon dancing. (S4 Ep21, 24) (30 minutes)
8:00pm Hollyoaks: Hunter steals Mrs St Claire's keys and surprises Neeta with a candlelit dinner and flowers. (30 minutes)
8:30pm New: black-ish: Brand new series - Good Dre Hunting: Rainbow convinces a begrudging Dre to attend therapy sessions so he can learn how to cope with his anger issues. Johan becomes a life coach. (S3 Ep13) (30 minutes)
9:00pm New: The Goldbergs: Brand new series - Graduation Day: Erica can't wait to get out of the house as Graduation Day looms, Barry's plans for a summer with Lainey turn to dust, and Dana pays a visit. (S4 Ep24, 24) (30 minutes)
9:30pm The Goldbergs: Globetrotters: When Adam creates a video that makes it look as though he and his friends beat Barry in a game of basketball, Barry demands a rematch in the gym. (S4 Ep9) (30 minutes)
11:50pm The Big Bang Theory: The Convergence Convergence: Conflict arises when Leonard's recently divorced parents and Sheldon's devoutly religious mother are all in town at the same time. (S9 Ep24, 24) (30 minutes)

more4 HD (138)

1:05am Documentary: 24 Hours in A and E (65 minutes)
9:55am DIY: Grand Designs (60 minutes)
7:55pm DIY: Grand Designs (65 minutes)
9:00pm Consumer: Selling Houses with Amanda Lamb: Ep5 (60 minutes)
10:00pm Documentary: World's Weirdest Homes (100 minutes)
11:40pm Documentary: 24 Hours in A and E (60 minutes)

more4 Plus 1 (139)

2:05am Documentary: 24 Hours in A and E (65 minutes)
10:55am DIY: Grand Designs (60 minutes)
8:55pm DIY: Grand Designs (65 minutes)
10:00pm Consumer: Selling Houses with Amanda Lamb: Ep5 (60 minutes)
11:00pm Documentary: World's Weirdest Homes (100 minutes)

4seven (140)

1:05am How to Get a Council House: This episode meets people who've come to the UK from abroad and have to turn to the council for housing. But getting a council house isn't easy, even if you're facing homelessness. (S4 Ep3) (55 minutes)
2:00am The Trial: A Murder in the Family: The pioneering daily series that tries a fictional murder case in a real court continues. The jury hear details of Simon and Carla's questionable past behaviour. Continues tomorrow. (Ep2, 5) (55 minutes)
2:55am Walks with My Dog: Bill Bailey goes for a walk on Exmoor with his dog. News presenter Kirsty Wark explores the Isle of Arran. And Julian Clary and his Jack Russell visit the South Downs. (Ep2, 6) (50 minutes)
1:30pm Coast vs Country: John and Karen live in Cheshire and have £400,000 to spend in North Wales. John would love to have the sea close by, while Karen loves the changing colours of the countryside. (1 hour)
5:00pm Ramsay's Hotel Hell: Gordon visits Connecticut's oldest inn, the Curtis House in Woodbury, which is run by a brother and sister who no longer speak to each other, leaving staff and guests stuck in the middle. (1 hour)
6:00pm Ramsay's Hotel Hell: Gordon is still in Harpers Ferry, West Virginia, for the second of a two-part visit to the Town's Inn. Can he win over the stubborn owner in order for the hotel to have a chance of success? (1 hour)
9:00pm The Secret Life of the Zoo: Young giraffe mum Tula gives birth, while this year's brood of penguin chicks face the ordeal of joining the main pool, where they must compete for fish with the adult penguins. (S3 Ep2) (1 hour)
11:00pm Shut-ins: Britain's Fattest Woman: Two years after having bariatric surgery, Sharon Hill, Britain's biggest woman, continues to battle her demons around food. Can she face the risk of a second round under the knife? (1 hour)

BBC 2 (141)

12:15am Cookery: MasterChef: The Finals (60 minutes)
2:10am Documentary: Amazing Hotels: Life Beyond the Lobby: Icehotel, Sweden (60 minutes)
7:15am Documentary: A1: Britain's Longest Road (45 minutes)
8:00am Documentary: Great American Railroad Journeys: Minneapolis - St Paul (60 minutes)
2:15pm Drama: Red Rock (45 minutes)
4:15pm Travel: Greece with Simon Reeve (60 minutes)
11:15pm Travel: Dara and Ed's Road to Mandalay: Myanmar (60 minutes)

BBC 4 (143)

7:30pm Travel: Great British Railway Journeys: Greenock to Larkhall (30 minutes)
8:00pm History Documentary: The First Georgians: The German Kings who Made Britain (60 minutes)
9:00pm Documentary: The Secret History of My Family: The Gadbury Sisters (60 minutes)
10:00pm History Documentary: Stonehenge: A Timewatch Guide (60 minutes)
11:00pm Documentary: Storm Troupers: The Fight to Forecast the Weather (60 minutes)

Quest (144)

12:00am Motoring: Wheeler Dealers: Ford Escort Mk1 (60 minutes)
6:20am Sport: Total Fishing with Matt Hayes (25 minutes)
6:45am Sport: Total Fishing with Matt Hayes (25 minutes)
10:00am Motoring: Wheeler Dealers: Ford Escort Mk1 (60 minutes)
2:00pm Motoring: Wheeler Dealers: Range Rover Mk3 (60 minutes)
5:00pm Documentary: Railroad Alaska: Spring Attacks (60 minutes)

Challenge (145)

1:00am The Chase: Bradley Walsh hosts the game show that asks contestants to complete a series of general knowledge questions faster than The Chaser, a brainbox of the highest order. (1 hour)
10:00am Family Fortunes: Two families play against each other in the big money survey-based gameshow presented by Les Dennis. (30 minutes)
10:30am Family Fortunes: Two families play against each other in the big money survey-based gameshow presented by Les Dennis. (30 minutes)
2:00pm Family Fortunes: Two families play against each other in the big money survey-based gameshow presented by Les Dennis. (30 minutes)
2:30pm Family Fortunes: Two families play against each other in the big money survey-based gameshow presented by Les Dennis. (30 minutes)
3:00pm The Chase: Bradley Walsh hosts the game show that asks contestants to complete a series of general knowledge questions faster than The Chaser, a brainbox of the highest order. (1 hour)
4:00pm Total Wipeout UK: Hosts Richard Hammond and Amanda Byram set twenty brave and bonkers contestants loose on an extreme obstacle course in Argentina with the chance of winning 10,000. (1 hour)
5:00pm The Chase: Bradley Walsh hosts the game show that asks contestants to complete a series of general knowledge questions faster than The Chaser, a brainbox of the highest order. (1 hour)
7:00pm The Chase: Bradley Walsh hosts the game show that asks contestants to complete a series of general knowledge questions faster than The Chaser, a brainbox of the highest order. (1 hour)
8:00pm The Chase: Bradley Walsh hosts the game show that asks contestants to complete a series of general knowledge questions faster than The Chaser, a brainbox of the highest order. (1 hour)

Universal Channel Plus 1 (150)

5:00am Drama: NUMB3RS: Atomic No. 33 (60 minutes)
6:00am Drama: NUMB3RS: Pay to Play (60 minutes)

Pick (152)

3:00am Road Wars: The elite Proactive Unit attempt to clean up Britain's streets and tonight's criminal culprits include a mouthy mini-motor rider and tank joyriders. Strong language. (S6, ep 16) (1 hour)
4:00am Police Force Australia: Documentary series joining police forces across Australia as they deal with everything from dramatic siege situations, major drug busts and murder investigations. (S5, ep 8) (30 minutes)
4:30am Police Force Australia: Documentary series joining police forces across Australia as they deal with everything from dramatic siege situations, major drug busts and murder investigations. (S5, ep 9) (30 minutes)
5:00am Motorway Patrol: Documentary series from New Zealand following the madness and mayhem faced by intrepid officers as they pull over motorists for a variety of suspected offences. (S12, ep 2) (30 minutes)
5:30am Motorway Patrol: Documentary series from New Zealand following the madness and mayhem faced by intrepid officers as they pull over motorists for a variety of suspected offences. (S12, ep 3) (30 minutes)
8:00am Motorway Patrol: Documentary series from New Zealand following the madness and mayhem faced by intrepid officers as they pull over motorists for a variety of suspected offences. (S11, ep 11) (30 minutes)
8:30am Motorway Patrol: Documentary series from New Zealand following the madness and mayhem faced by intrepid officers as they pull over motorists for a variety of suspected offences. (S11, ep 12) (30 minutes)
4:00pm Police Force Australia: Documentary series joining police forces across Australia as they deal with everything from dramatic siege situations, major drug busts and murder investigations. (S5, ep 10) (30 minutes)
4:30pm Police Force Australia: Documentary series joining police forces across Australia as they deal with everything from dramatic siege situations, major drug busts and murder investigations. (S5, ep 11) (30 minutes)
5:00pm The Dog Whisperer: Series four of the mutt-see documentary charting the ups and downs of Cesar Millan as he helps pet owners struggling to cope with their problematic pooches. (S4, ep 13) (1 hour)
6:00pm Monkey Life: Aris's knee injury turns out to be worse than expected during a trip to the vet. Chimp Patricia, meanwhile, is starting to get along with alpha male Hananya. (S2, ep 17) (30 minutes)
6:30pm Monkey Life: Military aircraft are dispatched to transport 88 capuchin monkeys from their Chilean home to their new abode at Monkey World Ape Rescue Centre. (S2, ep 18) (30 minutes)

Pick Plus 1 (153)

12:00am Documentary: Searching for Madeleine (60 minutes)
4:00am Documentary: Road Wars (60 minutes)
5:00am Documentary: Police Force Australia (30 minutes)
5:30am Documentary: Police Force Australia (30 minutes)
6:00am Documentary: Motorway Patrol (30 minutes)
6:30am Documentary: Motorway Patrol (30 minutes)
9:00am Documentary: Motorway Patrol (30 minutes)
9:30am Documentary: Motorway Patrol (30 minutes)
5:00pm Documentary: Police Force Australia (30 minutes)
5:30pm Documentary: Police Force Australia (30 minutes)
6:00pm Documentary: The Dog Whisperer: Cody, Chloe, and Buffy (60 minutes)
7:00pm Nature: Monkey Life (30 minutes)
7:30pm Nature: Monkey Life (30 minutes)

Really (155)

12:00pm DIY SOS: The Big Build: Bury: Inspirational property makeovers. Nick Knowles and the DIY SOS team are off to Bury to transform the home of six-year-old Maddie Malone, who has a rare brain disease. (1 hour)
3:00pm DIY SOS: Lounging in Bradford: Home renovation fun with Nick Knowles. In Bradford, Emma needs a hand with decorating her new place as her dad's health has stopped him from helping out. (30 minutes)
3:30pm DIY SOS: Frimley: Nick Knowles comes to the aid of home improvers in need. In Frimley, Camberley, the Oxfords had just started an extension when Lisa was diagnosed with brain cancer. (30 minutes)
4:00pm My Ghost Story: Haunting stories of the paranormal as told by the people who captured their experiences on tape. Spirits from an abandoned slaughterhouse invade a couple's home. (1 hour)
5:00pm Ghost Adventures: Stanley Hotel: Here's Zak, Nick and Aaron! The fearless ghost hunters check in to the Stanley Hotel, the spooky building that inspired Stephen King's acclaimed novel The Shining. (1 hour)
8:00pm DIY SOS: The Big Build: Bury: Inspirational property makeovers. Nick Knowles and the DIY SOS team are off to Bury to transform the home of six-year-old Maddie Malone, who has a rare brain disease. (1 hour)
9:00pm Cops UK: Bodycam Squad: Join the bodycam squad of Staffordshire Police on the frontline as they bring law and order to Burton and Stoke-upon-Trent. (1 hour)
10:00pm Born to Kill: Class of Evil: Real crime series drawing comparisons between some of history's most prolific killers. 'Teacup Poisoner' Graham Young took his first victim aged just 14, his own stepmother. (1 hour)
11:00pm Women Behind Bars: True crime series profiling female criminals. After meeting on an online dating site, Alicia Williamson moved in with Robert Atkins Jr and killed him nine days later. (1 hour)

Drama (158)

3:00pm Boon: Blackballed: Classic drama series starring Michael Elphick. Ken and Harry's close relationship comes under severe strain when Harry is arrested on suspicion of fraud. (1 hour)
7:20pm Keeping Up Appearances: Super-snob Hyacinth suddenly has a lot on her hands - attending the Mayor's fancy dress ball and getting to know an important new neighbour - in Roy Clarke's popular comedy. (40 minutes)
10:00pm Silent Witness: Mind and Body: A feature-length mystery for Emilia Fox and the forensics experts. Nikki thinks there is a connection between a killing spree, a suicide and a health institution. (2 hours 20 minutes)

Comedy Central Extra Plus 1 (159)

1:00am Sitcom: Friends: The One with the Birth (30 minutes)
1:30am Sitcom: Friends: The One Where Rachel Finds Out (30 minutes)
4:20am Sitcom: Friends: The One with the Birth (25 minutes)
4:45am Sitcom: Friends: The One Where Rachel Finds Out (20 minutes)

MTV Plus 1 (160)

9:00am Documentary: Catfish: The TV Show: Chitara & Priscilla (60 minutes)
10:00am Documentary: Catfish: The TV Show: Courtney and Isaak (60 minutes)
11:00am Documentary: Catfish: The TV Show: Hundra & Emily (60 minutes)
3:00pm Documentary: Catfish: The TV Show: Ramon and Paola (60 minutes)
4:00pm Documentary: Catfish: The TV Show: Jen and Skylar (60 minutes)
6:00pm Documentary: Catfish: The TV Show: Brittany & Bryon (60 minutes)

Challenge Plus 1 (164)

2:00am Game Show: The Chase (60 minutes)
11:00am Quiz Show: Family Fortunes (30 minutes)
11:30am Quiz Show: Family Fortunes (30 minutes)
3:00pm Quiz Show: Family Fortunes (30 minutes)
3:30pm Quiz Show: Family Fortunes (30 minutes)
4:00pm Game Show: The Chase (60 minutes)
5:00pm Game Show: Total Wipeout (60 minutes)
6:00pm Game Show: The Chase (60 minutes)
9:00pm Game Show: The Chase (60 minutes)

FOX+ (165)

2:00pm Drama: NCIS: Scope (60 minutes)
3:00pm Drama: NCIS: Reasonable Doubts (60 minutes)
8:00pm Drama: NCIS: Charade (60 minutes)
9:00pm Drama: NCIS: Return to Sender (60 minutes)
10:00pm Drama: NCIS: A Bowl of Cherries (60 minutes)

GOLD Plus 1 (166)

12:35am Sitcom: Gimme Gimme Gimme: Singing in the Drain (35 minutes)
1:10am Sitcom: The Royle Family: Christening (40 minutes)
3:00am Comedy: Jack Dee: Live at the Apollo (50 minutes)
4:25am Sitcom: Gimme Gimme Gimme: Singing in the Drain (35 minutes)
8:00am Comedy: The Piglet Files: Undercover Activity (25 minutes)
10:20am Sitcom: Dinnerladies: Catering (40 minutes)
1:00pm Sitcom: Only Fools and Horses: The Russians are Coming (40 minutes)
3:40pm Sitcom: Dinnerladies: Catering (40 minutes)
7:40pm Sitcom: Only Fools and Horses: The Russians are Coming (40 minutes)
8:20pm Sitcom: Only Fools and Horses: The Long Legs of the Law (40 minutes)
9:00pm Sitcom: Only Fools and Horses: Ashes to Ashes (40 minutes)
9:40pm Sitcom: Gavin and Stacey: Series 3, (40 minutes)
10:20pm Sitcom: Gavin and Stacey (40 minutes)
11:00pm Comedy: Jack Dee: Live at the Apollo (60 minutes)

Sky Atlantic Plus 1 (170)

3:30am Drama: The Borgias: Truth and Lies (60 minutes)
4:30am Sitcom: Girls: Cubbies (35 minutes)
7:00am History Documentary: The British: Superpower (60 minutes)
8:00am History Documentary: The British: Tale of Two Cities (60 minutes)
9:00am History Documentary: The British: War and Peace (60 minutes)
2:00pm Drama: Blue Bloods: Payback (60 minutes)
3:00pm Documentary: Richard E Grant's Hotel Secrets: The Extra Factor (60 minutes)
4:00pm Documentary: Networks of Power: New York (60 minutes)
5:00pm Documentary: Networks of Power: Rome (60 minutes)
8:00pm Drama: Blue Bloods: New Rules (60 minutes)
9:00pm Documentary: Attenborough's Wild City (60 minutes)

REAL Lives (172)

3:00am Documentary: Police Ten (30 minutes)
3:30am Documentary: Police Ten (30 minutes)
4:00am Documentary: Nothing to Declare (30 minutes)
4:30am Documentary: Nothing to Declare (30 minutes)
5:00am Documentary: Border Security: Canada's Front Line (30 minutes)
5:30am Documentary: Border Security: Canada's Front Line (30 minutes)
6:00am Documentary: Motorway Patrol: Board Stupid (30 minutes)
10:00am Nature: Monkey Business (30 minutes)
10:30am Nature: Monkey Business (30 minutes)
11:00am Documentary: Border Security: Canada's Front Line (30 minutes)
11:30am Documentary: Border Security: Canada's Front Line (30 minutes)
1:00pm Documentary: Police Ten (30 minutes)
1:30pm Documentary: Police Ten (30 minutes)
4:00pm Documentary: Nothing to Declare (30 minutes)
4:30pm Documentary: Nothing to Declare (30 minutes)
5:00pm Documentary: Border Security USA (60 minutes)
6:00pm Documentary: Motorway Patrol: A Smashing Domestic (30 minutes)
6:30pm Documentary: Motorway Patrol: Cycling Frenzy (30 minutes)
9:00pm Documentary: The Force: Manchester (60 minutes)

REAL Lives Plus 1 (173)

4:00am Documentary: Police Ten (30 minutes)
4:30am Documentary: Police Ten (30 minutes)
5:00am Documentary: Nothing to Declare (30 minutes)
5:30am Documentary: Nothing to Declare (30 minutes)
6:00am Documentary: Border Security: Canada's Front Line (30 minutes)
6:30am Documentary: Border Security: Canada's Front Line (30 minutes)
7:00am Documentary: Motorway Patrol: Board Stupid (30 minutes)
11:00am Nature: Monkey Business (30 minutes)
11:30am Nature: Monkey Business (30 minutes)
12:00pm Documentary: Border Security: Canada's Front Line (30 minutes)
12:30pm Documentary: Border Security: Canada's Front Line (30 minutes)
2:00pm Documentary: Police Ten (30 minutes)
2:30pm Documentary: Police Ten (30 minutes)
5:00pm Documentary: Nothing to Declare (30 minutes)
5:30pm Documentary: Nothing to Declare (30 minutes)
6:00pm Documentary: Border Security USA (60 minutes)
7:00pm Documentary: Motorway Patrol: A Smashing Domestic (30 minutes)
7:30pm Documentary: Motorway Patrol: Cycling Frenzy (30 minutes)
10:00pm Documentary: The Force: Manchester (60 minutes)

5 USA (174)

1:00am CSI: Crime Scene Investigation: Leave Out All the Rest: US crime series. As the CSI team begins investigating a case involving the world of domination, Grissom's search for answers leads him to pay a visit to Lady Heather. ... (1 hour)
2:00am CSI: Crime Scene Investigation: Say Uncle: Drama series. A double fatality at a Korea Town party has the CSIs on the hunt for a missing boy who was the key witness to the shooting of his mother and uncle. (S9 Ep 6) (1 hour)

Channel 5+24 (175)

9:10am Neighbours: Leo reveals his softer side, but is surprised to learn about Mishti's past. Sonya has a surprise visitor. David wonders why Will is not replying to his texts. (25 minutes)
9:35am Home and Away: When Nate reacts badly to redundancy, Tori tries fire Dr Griffin instead. Phoebe gets the offer of her dreams. Brody flees from a police breathalyser on the way to Yabbie Creek. (25 minutes)
11:00am House Doctor: Property rejuvenation series with Tracy Metro. North Yorkshire couple Anne and Vernon are keen to sell their Edwardian home, but first Tracy needs them to nix the naffness. (S1 Ep 7) (1 hour)
1:00pm GPs: Behind Closed Doors: Documentary series. The doctors of Balham Park Surgery treat patients with heart concerns, including a man whose father has a rare genetic condition. (S3 Ep 38) (1 hour)
2:00pm GPs: Behind Closed Doors: The doctors of Balham Park Surgery take third year medical students Tanguy and Kathryn under their wing to help them gain valuable hands-on experience. (S3 Ep 39) (1 hour)
5:00pm GPs: Behind Closed Doors: Observational documentary series. Three patients with problem feet come hobbling into the Balham Park surgery. (S3 Ep 32) (1 hour)

5STAR (176)

3:00pm Neighbours: Sonya indulges in some very risky behaviour. Toadie overhears a private conversation between Mishti and Shane. Tyler investigates the Backpackers incident behind Mark's back. (30 minutes)
3:30pm Home and Away: Brody is tested for drugs. Phoebe worries about how the American tour with Donna will affect her relationship with Justin. Zac tries to repair his marriage, but Leah is not ready. (30 minutes)
6:00pm Neighbours: Sonya indulges in some very risky behaviour. Toadie overhears a private conversation between Mishti and Shane. Tyler investigates the Backpackers incident behind Mark's back. (30 minutes)
6:30pm Home and Away: After Irene fails to spot that Luc is ill, Ash threatens to apply for custody. John and Marilyn spend the eve of his trial separately counselling Zac and Leah. VJ punches Zac. (30 minutes)
9:00pm New: Wentworth Prison: Drama series. In the wake of Bea Smith's murder, the women are baying for Ferguson's blood. Vera takes unethical steps to cover her back, and Allie returns from hospital. (S5 Ep 1) (1 hour 5 minutes)

Channel 5+1 (177)

2:15pm Home and Away: Brody is tested for drugs. Phoebe worries about how the American tour with Donna will affect her relationship with Justin. Zac tries to repair his marriage, but Leah is not ready. (30 minutes)
2:45pm Neighbours: Sonya indulges in some very risky behaviour. Toadie overhears a private conversation between Mishti and Shane. Tyler investigates the Backpackers incident behind Mark's back. (30 minutes)
6:30pm Neighbours: Sonya indulges in some very risky behaviour. Toadie overhears a private conversation between Mishti and Shane. Tyler investigates the Backpackers incident behind Mark's back. (30 minutes)
7:00pm Home and Away: Brody is tested for drugs. Phoebe worries about how the American tour with Donna will affect her relationship with Justin. Zac tries to repair his marriage, but Leah is not ready. (30 minutes)
9:00pm New: The Yorkshire Vet: Documentary series. Julian races against time to save two alpacas, Peter treats two sheep with eye problems, two pet calves with suspected pneumonia and a cow in labour. (S4 Ep 6) (1 hour)
10:00pm New: Elizabeth I: Death Of A...: ...Dynasty. Docu-drama series. As the Spanish Armada approaches, Elizabeth rallies her troops at Tilbury. As her old advisors die, the dashing Earl of Essex wins her favour. (S1 Ep 3) (1 hour)

ITV HD (178)

3:00pm New: Masterpiece with Alan Titchmarsh: Alan Titchmarsh and Rachel Houston-Holland pitch antiques and history fans against each other. Today the antiques enthusiasts visit Hever Castle in Kent. (1 hour)
7:00pm Emmerdale: Charity and Debbie make a mistake. Ross is smug. Moira is feeling worried. (30 minutes)
9:00pm New: Long Lost Family: What Happened: With Davina McCall and Nicky Campbell. Featuring Peter Gunn and his birth mother Daphne, Jade Hartley and her father Tony, and Gillian Carter and her son Mark. (1 hour)

ITV2 +1 (180)

1:30am American Dad!: Cops and Roger: Animated series. Roger joins the Police Academy to learn how to be a real man after he and Francine are mugged, but he befriends a cop of dubious character. (25 minutes)
1:55am The Cleveland Show: Grave Danger: Animated comedy. Rallo goes to stay with Robert at his flat in East Stoolbend, but is forced to make friends with some tough local kids when Robert abandons him. (30 minutes)
2:25am The Cleveland Show: Of Lice and Men: Animated comedy. An outbreak of headlice at school forces Rallo to cut off his beloved Afro. Freight Train and Cookie leave Cleveland to house-sit for the weekend. (30 minutes)
2:55am The Great Indoors: The Heartbreaker: US sitcom. Jack sets up a double date to get Eddie out of a post-divorce rut. Emma decides to break up with her boyfriend. (5 minutes)
9:00am Emmerdale: Tracy faces the consequences. Rebecca is conflicted. Charity spots an opportunity. (30 minutes)
9:30am Coronation Street: Adam sticks the boot into Daniel. Johnny faces some unwelcome news. Norris has Mary running around after him. (30 minutes)
10:00am Coronation Street: Adam puts Daniel to the test. Accusations fly between Sarah and Bethany. Johnny and Aidan bury their secrets at Underworld. (30 minutes)
1:25pm Emmerdale: Tracy faces the consequences. Rebecca is conflicted. Charity spots an opportunity. (30 minutes)
1:55pm Coronation Street: Adam sticks the boot into Daniel. Johnny faces some unwelcome news. Norris has Mary running around after him. (35 minutes)
2:30pm Coronation Street: Adam puts Daniel to the test. Accusations fly between Sarah and Bethany. Johnny and Aidan bury their secrets at Underworld. (30 minutes)

FOX (188)

1:00pm Drama: NCIS: Scope (60 minutes)
2:00pm Drama: NCIS: Reasonable Doubts (60 minutes)
7:00pm Drama: NCIS: Charade (60 minutes)
8:00pm Drama: NCIS: Return to Sender (60 minutes)
9:00pm Drama: NCIS: A Bowl of Cherries (60 minutes)

5* Plus 1 (190)

4:00pm Soap: Neighbours (30 minutes)
4:30pm Soap: Home and Away (30 minutes)
7:00pm Soap: Neighbours (30 minutes)
7:30pm Soap: Home and Away (30 minutes)
10:00pm Drama: Wentworth Prison: Scars (65 minutes)

itv3 Plus 1 (193)

1:20am Drama: The Return of Sherlock Holmes: The Man with the Twisted Lip (65 minutes)
8:25am Drama: Where the Heart is: King Walter (60 minutes)
11:55am Drama: Road to Avonlea: Tug of War (60 minutes)
12:55pm Drama: The Return of Sherlock Holmes: The Six Napoleons (70 minutes)
8:00pm Drama: Murder, She Wrote: Bloodlines (60 minutes)
9:00pm Drama: Midsomer Murders: Country Matters (120 minutes)
11:00pm Drama: Law and Order: UK: Denial (60 minutes)

Quest Plus 1 (195)

1:00am Motoring: Wheeler Dealers: Ford Escort Mk1 (60 minutes)
7:20am Sport: Total Fishing with Matt Hayes (25 minutes)
7:45am Sport: Total Fishing with Matt Hayes (25 minutes)
11:00am Motoring: Wheeler Dealers: Ford Escort Mk1 (60 minutes)
3:00pm Motoring: Wheeler Dealers: Range Rover Mk3 (60 minutes)
6:00pm Documentary: Railroad Alaska: Spring Attacks (60 minutes)

Home (196)

7:00am Homes Under the Hammer: New. Lucy Alexander and Martin Roberts take a look around properties that are heading to auction. Martin finds a first-class opportunity in the form of a disused post office. (1 hour)
10:00am Home Front in the Garden: Chingford: Diarmuid is dispatched to a garden in Chingford, where he conjures up two interlocking circles, and even finds room for an unusual brick egg with fibre-optic lighting. (30 minutes)
10:30am Home Front in the Garden: Stoke Newington: Cutting-edge garden makeovers with Diarmuid Gavin. In this show he puts a stainless steel globe at the heart of a futuristic design for two advertising executives. (30 minutes)
11:00am Escape to the Country: Monmouthshire: Rural relocation series. Jules Hudson is in Wales helping a mother and daughter find a house where they can start a new life and a new business. (1 hour)
12:00pm Homes Under the Hammer: New. Lucy Alexander and Martin Roberts take a look around properties that are heading to auction. Martin finds a first-class opportunity in the form of a disused post office. (1 hour)
4:00pm Homes Under the Hammer: New. Follow properties from auction to renovation. This episode features properties in Ramsgate, Earls Court and Dunmurry, Northern Ireland, but will any of them turn a profit? (1 hour)
5:00pm Home Front in the Garden: Chingford: Diarmuid is dispatched to a garden in Chingford, where he conjures up two interlocking circles, and even finds room for an unusual brick egg with fibre-optic lighting. (30 minutes)
5:30pm Home Front in the Garden: Stoke Newington: Cutting-edge garden makeovers with Diarmuid Gavin. In this show he puts a stainless steel globe at the heart of a futuristic design for two advertising executives. (30 minutes)
8:00pm Selling Houses Australia: Australian version of the property series where experts help homeowners to sell their house. The team help a pair of Brisbane brothers to strike a deal on their family home. (1 hour)
9:00pm Escape to the Country: East Sussex: More rural relocation adventures. Here, Aled Jones helps a couple to escape the suburbs for countryside living in East Sussex on a budget of 580,000 pounds. (1 hour)
11:00pm Homes Under the Hammer: New. Follow properties from auction to renovation. This episode features properties in Ramsgate, Earls Court and Dunmurry, Northern Ireland, but will any of them turn a profit? (1 hour)

Universal Channel (204)

4:00am Drama: NUMB3RS: Atomic No. 33 (60 minutes)
5:00am Drama: NUMB3RS: Pay to Play (60 minutes)

Comedy Central (205)

4:15am Sitcom: Friends: The One in Las Vegas (Part 2 of 2) (20 minutes)
4:35am Sitcom: Friends: The One After Vegas (25 minutes)
8:00am Sitcom: Friends: The One with the Ring (35 minutes)
8:35am Sitcom: Friends: The One with the Proposal (Part 1 of 2) (25 minutes)
3:00pm Sitcom: Friends: The One with the Proposal (Part 2 of 2) (30 minutes)
3:30pm Sitcom: Friends: The One with Monica's Thunder (30 minutes)
4:00pm Sitcom: Friends: The One with Rachel's Book (30 minutes)
4:30pm Sitcom: Friends: The One with Phoebe's Cookies (30 minutes)
5:00pm Sitcom: Friends: The One with Rachel's Assistant (30 minutes)
5:30pm Sitcom: Friends: The One with the Engagement Picture (30 minutes)
6:00pm Sitcom: Friends: The One with the Nap Partners (30 minutes)
6:30pm Sitcom: Friends: The One with Ross's Library Book (30 minutes)
7:00pm Sitcom: Friends: The One Where Chandler Doesn't Like Dogs (30 minutes)
7:30pm Sitcom: Friends: The One with All the Candy (30 minutes)
8:00pm Sitcom: Friends: The One With All The Cheesecakes (30 minutes)
8:30pm Sitcom: Friends: The One Where They're Up All Night (30 minutes)

itv4 Plus 1 (206)

9:45am Drama: Ironside: Memory of an Ice Cream Stick (65 minutes)
10:50am Drama: Minder: You Need Hands (65 minutes)
3:55pm Drama: Ironside: To Kill a Cop (65 minutes)
5:00pm Drama: Minder: You Need Hands (60 minutes)
10:00pm Sitcom: Benidorm (60 minutes)
11:00pm Drama: Lethal Weapon: Brotherly Love (60 minutes)

W Plus 1 (213)

2:30am Drama: Grimm: Chupacabra (45 minutes)
3:15am Drama: Code Black: Exodus (45 minutes)
10:00pm Drama: Criminal Minds: Beyond Borders: Lost Souls (60 minutes)
11:00pm Soap: EastEnders (40 minutes)

Dave ja vu (214)

2:00am Dara O Briain's Go 8 Bit: New. Retro gaming fun. Rob Beckett and Zoe Lyons each grab a joystick and do battle on Gran Turismo, Horace Goes Skiing - and Goat Simulator. Yes, you read that last one right. (1 hour)
2:00pm Top Gear: Clarkson gets chased by the British Army in some of their deadliest new toys, while Hammond and May race the Royal Mail - no jokes about slow deliveries, please. Usain Bolt guests. (1 hour)
3:00pm Top Gear: More motoring madness. Jeremy and James pay tribute to recently deceased Swedish car maker Saab, while Richard races a rocket-powered flying man against a rally-spec Skoda. (1 hour)
6:00pm Top Gear: The lads head for the Isle of Man to decide which is best - the V8 Vantage Aston Martin, BMW M6 or Porsche 911 Carrera S. Trevor Eve is today's Star in a Reasonably Priced Car. (1 hour)
7:00pm Top Gear: Turbo-charged motoring show with Clarkson and the team. Driving three 1,500-pound rear-wheel drive coupes, the boys end up in a terrifying French ice race. Sienna Miller guests. (1 hour)
8:00pm Top Gear: Automotive antics. The lads hit the track at Donington in three stripped-out cars: the KTM X-Bow, the Morgan Three Wheeler and the Caterham R500. Blur bassist Alex James guests. (1 hour)
9:00pm Top Gear: USA Special: The fun-packed petrolhead show, hosted by Jeremy Clarkson and co. The chaps try to prove that a fly-drive holiday to Florida is more fun if you buy a car rather than rent one. (1 hour)
10:00pm New: Taskmaster: Meat.: New. Greg Davies sets five comedians some bizarre - some would say cruel - tasks. Noel Fielding has a sliding session, while Swedishman Fred receives an intense video call. (1 hour)
11:00pm Asian Provocateur: Uncle Rubaharan: New. Romesh Ranganathan's slightly surreal Sri Lankan odyssey! Romesh is schooled by a 14-year-old martial arts ace and joins a very odd hunt with a local tribe. (35 minutes)

Sky1 (217)

2:00am Documentary: Brit Cops: Frontline Crime: Law and Order (60 minutes)
3:00am Science Fiction Series: DC's Legends of Tomorrow: Moonshot (60 minutes)
8:00am Nature: Monkey Life (30 minutes)
8:30am Nature: Monkey Life (30 minutes)
6:00pm Animation: Futurama: Xmas Story (30 minutes)

MTV (220)

8:00am Documentary: Catfish: The TV Show: Chitara & Priscilla (60 minutes)
9:00am Documentary: Catfish: The TV Show: Courtney and Isaak (60 minutes)
10:00am Documentary: Catfish: The TV Show: Hundra & Emily (60 minutes)
2:00pm Documentary: Catfish: The TV Show: Ramon and Paola (60 minutes)
3:00pm Documentary: Catfish: The TV Show: Jen and Skylar (60 minutes)
5:00pm Documentary: Catfish: The TV Show: Brittany & Bryon (60 minutes)

Sky Living (221)

4:20am Documentary: Border Security: Canada's Front Line (25 minutes)
4:45am Documentary: Border Security: Canada's Front Line (25 minutes)
5:10am Documentary: Nothing to Declare: Australia (25 minutes)
8:00am Documentary: Nothing to Declare (30 minutes)
9:00am Nature: Monkey Life (30 minutes)
9:30am Nature: Monkey Life (30 minutes)
10:30am Documentary: Motorway Patrol: Pt Chev Pursuit (30 minutes)
11:00am Drama: Elementary: When Your Number's Up (60 minutes)
3:00pm Drama: Elementary: For All You Know (60 minutes)
6:30pm Documentary: Nothing to Declare: Australia (30 minutes)
7:00pm Documentary: Sun, Sea and A&E: Maureen's Big Fat Knee (60 minutes)

Sky Atlantic (222)

2:30am Drama: The Borgias: Truth and Lies (60 minutes)
3:30am Sitcom: Girls: Cubbies (35 minutes)
6:00am History Documentary: The British: Superpower (60 minutes)
7:00am History Documentary: The British: Tale of Two Cities (60 minutes)
8:00am History Documentary: The British: War and Peace (60 minutes)
1:00pm Drama: Blue Bloods: Payback (60 minutes)
2:00pm Documentary: Richard E Grant's Hotel Secrets: The Extra Factor (60 minutes)
3:00pm Documentary: Networks of Power: New York (60 minutes)
4:00pm Documentary: Networks of Power: Rome (60 minutes)
7:00pm Drama: Blue Bloods: New Rules (60 minutes)
8:00pm Documentary: Attenborough's Wild City (60 minutes)
11:45pm Drama: Blue Bloods: Love Lost (60 minutes)

Sky Arts (223)

5:30am Music: Discovering: Eurythmics (30 minutes)
9:00am Documentary: Discovering Film (60 minutes)
10:00am Documentary: Master of Photography: Irish Landscape (60 minutes)
11:35am Documentary: Ballet (85 minutes)
4:00pm Documentary: Master of Photography: Home Sweet Home (60 minutes)
5:30pm Drama: Tales of the Unexpected: The Man from the South (30 minutes)
6:00pm Documentary: Discovering Film (60 minutes)
7:00pm Arts: Treasures of the British Library (60 minutes)

Alibi Plus 1 (226)

12:00am Drama: Rizzoli and Isles: Dead Weight (60 minutes)
10:00am Drama: Rizzoli and Isles: 2M7258-100 (60 minutes)
11:00am Drama: Castle: Under The Influence (60 minutes)
1:00pm Drama: The Doctor Blake Mysteries: Golden Years (60 minutes)
2:00pm Drama: New Tricks: The Rock (Part 2 of 2) (60 minutes)
3:00pm Drama: New Tricks: The Sins of the Father (60 minutes)
4:00pm Drama: Castle: Under The Influence (60 minutes)
6:00pm Drama: New Tricks: The Rock (Part 2 of 2) (60 minutes)
7:00pm Drama: New Tricks: The Sins of the Father (60 minutes)
8:00pm Drama: The Doctor Blake Mysteries: Golden Years (60 minutes)
9:00pm Drama: Rosewood: Eddie and the Empire State of Mind (60 minutes)
10:00pm Drama: Father Brown: The Time Machine (60 minutes)
11:00pm Drama: WPC 56: From the Shadows (60 minutes)

Channel 4 HD (227)

3:35am Building the Dream: Herefordshire couple Tim and Fliss hope to get on the property ladder by self-building their first home together on a tiny strip of family land. Can Charlie Luxton help? (S2 Ep9, 12) (55 minutes)
10:05am Ramsay's Hotel Hell: Gordon is still in Harpers Ferry, West Virginia, for the second of a two-part visit to the Town's Inn. Can he win over the stubborn owner in order for the hotel to have a chance of success? (55 minutes)
4:00pm Coast vs Country: John and Carolyn are looking for their dream property in Devon with a budget of £700,000. Carolyn loves the country lifestyle, but John wants to enjoy the buzz of the coast. (1 hour)
6:00pm The Simpsons: Beyond Blunderdome: When Homer criticises Mel Gibson's remake of Mr Smith Goes to Washington at a test screening, Mel hires Homer to help him rewrite it. (30 minutes)
6:30pm Hollyoaks: Hunter gets the wrong end of the stick when he sees Sally and Neeta talking. And Neeta makes a fatal move that could have big consequences. (30 minutes)
9:00pm The Trial: A Murder in the Family: The pioneering daily series that tries a fictional murder case in a real court continues. Carla's last boyfriend takes the stand. He has some secrets of his own. Continues tomorrow. (Ep3, 5) (1 hour)
10:00pm First Dates: Dairy farmer Ben meets marketing assistant Alice; can she handle his tales of the finer details of farm life? Twice-divorced Jo commits a faux pas on her date with Dubliner Robbie. (S8 Ep6) (1 hour 5 minutes)
11:05pm Gogglebox: What do Britain's favourite viewers think of The Eurovision Song Contest, The Island with Bear Grylls, Nature's Miniature Miracles, Three Girls, Britain's Got Talent and the News? (S9 Ep13) (1 hour 5 minutes)

More 4 (231)

1:05am 24 Hours in A&E: Independent 80-year-old Frances has fallen into her empty swimming pool. Jerry, who's 20, is starting to question partying until 5am on a weeknight, after ending up in A&E. (S12 Ep3) (1 hour 5 minutes)
9:55am Grand Designs: Tom and Danielle Raffield use their steam-bending skills to build a wavy wooden house in Cornwall, full of amazing twisty furniture. But with only £100k, have they taken on too much? (1 hour)
6:55pm The Secret Life of the Zoo: Young giraffe mum Tula gives birth, while this year's brood of penguin chicks face the ordeal of joining the main pool, where they must compete for fish with the adult penguins. (S3 Ep2) (1 hour)
7:55pm Grand Designs: Angelo Mastropietro plans to spend £100,000 to almost single-handedly build himself a 21st-century cave in a damp, dark abandoned space in Worcestershire. (1 hour 5 minutes)
9:00pm New: Selling Houses with Amanda...: ... Lamb: In Chester, three sellers primp their properties. A chaotic home needs some order, a sparse house is made more appealing, while another is brought up to date. (Ep5) (1 hour)
10:00pm World's Weirdest Homes: Charlie Luxton presents the world's 20 weirdest, most jaw-dropping homes, from a house shaped like a beagle to a home in a New York dumpster and Pierre Cardin's space-age summer house. (1 hour 40 minutes)
11:40pm 24 Hours in A&E: Accident and Emergency at King's College Hospital is filled with injured Saturday night drunks. On an average weekend half the cases at A&E can be alcohol-related. (S1 Ep4) (1 hour)

Good Food Plus 1 (243)

6:00am Cookery: Two Greedy Italians: Still Hungry: Liguria and La Bella Figura (60 minutes)
12:00pm Cookery: Two Greedy Italians: Still Hungry: The Alps and Arrangiarsi (60 minutes)
5:00pm Cookery: Two Greedy Italians: Still Hungry: The Alps and Arrangiarsi (60 minutes)
10:00pm Cookery: Two Greedy Italians: Still Hungry: The Alps and Arrangiarsi (60 minutes)

Home Plus 1 (244)

12:00am Consumer: Homes Under the Hammer (60 minutes)
1:00am Consumer: Escape to the Country: Monmouthshire (60 minutes)
8:00am Consumer: Homes Under the Hammer (60 minutes)
11:00am Gardening: Home Front in the Garden: Chingford (30 minutes)
11:30am Gardening: Home Front in the Garden: Stoke Newington (30 minutes)
12:00pm Consumer: Escape to the Country: Monmouthshire (60 minutes)
1:00pm Consumer: Homes Under the Hammer (60 minutes)
5:00pm Consumer: Homes Under the Hammer (60 minutes)
6:00pm Gardening: Home Front in the Garden: Chingford (30 minutes)
6:30pm Gardening: Home Front in the Garden: Stoke Newington (30 minutes)
9:00pm Consumer: Selling Houses Australia (60 minutes)
10:00pm Consumer: Escape to the Country: East Sussex (60 minutes)

W (245)

1:30am Drama: Grimm: Chupacabra (45 minutes)
2:15am Drama: Code Black: Exodus (45 minutes)
9:00pm Drama: Criminal Minds: Beyond Borders: Lost Souls (60 minutes)
10:00pm Soap: EastEnders (40 minutes)

Dave (246)

1:00am Game Show: Dara O Briain's Go 8 Bit (60 minutes)
1:00pm Motoring: Top Gear (60 minutes)
2:00pm Motoring: Top Gear (60 minutes)
5:00pm Motoring: Top Gear (60 minutes)
6:00pm Motoring: Top Gear (60 minutes)
7:00pm Motoring: Top Gear (60 minutes)
8:00pm Motoring: Top Gear: USA Special (60 minutes)
9:00pm Comedy: Taskmaster: Meat (60 minutes)
10:00pm Documentary: Asian Provocateur: Uncle Rubaharan (35 minutes)

Alibi (247)

9:00am Drama: Rizzoli and Isles: 2M7258-100 (60 minutes)
10:00am Drama: Castle: Under The Influence (60 minutes)
12:00pm Drama: The Doctor Blake Mysteries: Golden Years (60 minutes)
1:00pm Drama: New Tricks: The Rock (Part 2 of 2) (60 minutes)
2:00pm Drama: New Tricks: The Sins of the Father (60 minutes)
3:00pm Drama: Castle: Under The Influence (60 minutes)
5:00pm Drama: New Tricks: The Rock (Part 2 of 2) (60 minutes)
6:00pm Drama: New Tricks: The Sins of the Father (60 minutes)
7:00pm Drama: The Doctor Blake Mysteries: Golden Years (60 minutes)
8:00pm Drama: Rosewood: Eddie and the Empire State of Mind (60 minutes)
9:00pm Drama: Father Brown: The Time Machine (60 minutes)
10:00pm Drama: WPC 56: From the Shadows (60 minutes)
11:00pm Drama: Rizzoli and Isles: 2M7258-100 (60 minutes)

Good Food (255)

5:00am Cookery: Two Greedy Italians: Still Hungry: Liguria and La Bella Figura (60 minutes)
11:00am Cookery: Two Greedy Italians: Still Hungry: The Alps and Arrangiarsi (60 minutes)
4:00pm Cookery: Two Greedy Italians: Still Hungry: The Alps and Arrangiarsi (60 minutes)
9:00pm Cookery: Two Greedy Italians: Still Hungry: The Alps and Arrangiarsi (60 minutes)

itv3 (263)

12:20am Drama: The Return of Sherlock Holmes: The Man with the Twisted Lip (65 minutes)
7:25am Drama: Where the Heart is: King Walter (60 minutes)
10:55am Drama: Road to Avonlea: Tug of War (60 minutes)
11:55am Drama: The Return of Sherlock Holmes: The Six Napoleons (70 minutes)
7:00pm Drama: Murder, She Wrote: Bloodlines (60 minutes)
8:00pm Drama: Midsomer Murders: Country Matters (120 minutes)
10:00pm Drama: Law and Order: UK: Denial (60 minutes)

itv Encore (269)

12:00am Drama: Broadchurch: Series 2, (60 minutes)
1:00am Drama: Broadchurch: Series 2, (60 minutes)
2:00am Drama: Vera: Shadows in the Sky (110 minutes)
9:00pm Drama: The Good Karma Hospital (60 minutes)
10:00pm Drama: Vera: Hidden Depths (125 minutes)

Sky Cinema Premiere HD (301)

7:50am Film: The Book of Love (120 minutes)
12:00pm Film: Suicide Squad (140 minutes)
6:00pm Film: The Book of Love (120 minutes)
8:00pm Film: Suicide Squad (135 minutes)

Sky Cinema Premiere Plus 1 (302)

8:50am Film: The Book of Love (120 minutes)
1:00pm Film: Suicide Squad (140 minutes)
7:00pm Film: The Book of Love (120 minutes)
9:00pm Film: Suicide Squad (135 minutes)

Sky Cinema Hits HD (303)

9:50am Film: Bridge of Spies (145 minutes)
12:15pm Film: Star Trek Beyond (125 minutes)
2:20pm Film: Secret in Their Eyes (120 minutes)
4:20pm Film: There's Something About Mary (130 minutes)
6:30pm Film: Bridge of Spies (150 minutes)
9:00pm Film: Star Trek Beyond (125 minutes)
11:05pm Film: Secret in Their Eyes (115 minutes)

Sky Cinema Greats HD (304)

1:05am Film: Star Wars: The Clone Wars (115 minutes)
10:30am Film: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (150 minutes)
1:00pm Film: Star Wars: Episode IV - A New Hope (135 minutes)
3:15pm Film: Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (135 minutes)
5:30pm Film: Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (150 minutes)
8:00pm Film: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (150 minutes)
10:30pm Film: Star Wars: Episode IV - A New Hope (140 minutes)

Sky Cinema | Disney HD (305)

9:35am Film: Pete's Dragon (110 minutes)
3:45pm Film: National Treasure (135 minutes)
6:00pm Film: Pete's Dragon (120 minutes)

Sky Cinema Family HD (306)

9:35am Film: Bedknobs and Broomsticks (120 minutes)
4:20pm Film: Bedknobs and Broomsticks (120 minutes)

Sky Cinema Action and Adventure HD (307)

10:10am Film: Tarzan (120 minutes)
8:00pm Film: Tarzan (120 minutes)

Sky Cinema Comedy HD (308)

7:20am Film: Click (115 minutes)
10:50am Film: Dad's Army (105 minutes)
4:20pm Film: Four Weddings and a Funeral (125 minutes)
8:00pm Film: Dad's Army (105 minutes)

Sky Cinema Crime and Thriller HD (309)

3:45am Film: Deadly Sisters (105 minutes)
7:10am Film: Escape From Alcatraz (120 minutes)
1:05pm Film: Money Monster (100 minutes)
4:50pm Film: The Prestige (130 minutes)
9:00pm Film: Money Monster (105 minutes)
10:45pm Film: Ocean's Eleven (125 minutes)

Sky Cinema Drama and Romance HD (310)

10:05am Film: Burnt (110 minutes)
11:55am Film: Suffragette (110 minutes)
2:00pm Film: The Pursuit of Happyness (120 minutes)
8:00pm Film: The Longest Ride (135 minutes)
10:15pm Film: The Insider (165 minutes)

Sky Cinema Sci-Fi and Horror HD (311)

10:00am Film: Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (120 minutes)
12:00pm Film: The Conjuring 2 (150 minutes)
7:00pm Film: Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (120 minutes)
9:00pm Film: The Conjuring 2 (150 minutes)
11:30pm Film: The Lazarus Effect (90 minutes)

Sky Cinema Select HD (312)

6:00am Film: Broadcast News (135 minutes)
10:00pm Film: The Untouchables (125 minutes)

Sky Cinema Premiere (314)

7:50am Film: The Book of Love (120 minutes)
12:00pm Film: Suicide Squad (140 minutes)
6:00pm Film: The Book of Love (120 minutes)
8:00pm Film: Suicide Squad (135 minutes)

Film4 (315)

6:35pm Snow White and the Huntsman: (2012) A dark reworking of the classic fairy tale, starring Kristen Stewart as Snow White, and Charlize Theron as the evil regal stepmother who plots to kill her. Not for young children. (2 hours 25 minutes)

Film4 Plus 1 (316)

7:35pm Film: Snow White and the Huntsman (145 minutes)

Sky Cinema Hits (330)

9:50am Film: Bridge of Spies (145 minutes)
12:15pm Film: Star Trek Beyond (125 minutes)
2:20pm Film: Secret in Their Eyes (120 minutes)
4:20pm Film: There's Something About Mary (130 minutes)
6:30pm Film: Bridge of Spies (150 minutes)
9:00pm Film: Star Trek Beyond (125 minutes)
11:05pm Film: Secret in Their Eyes (115 minutes)

Sky Cinema Greats (331)

1:05am Film: Star Wars: The Clone Wars (115 minutes)
10:30am Film: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (150 minutes)
1:00pm Film: Star Wars: Episode IV - A New Hope (135 minutes)
3:15pm Film: Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (135 minutes)
5:30pm Film: Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (150 minutes)
8:00pm Film: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (150 minutes)
10:30pm Film: Star Wars: Episode IV - A New Hope (140 minutes)

Sky Cinema Family (333)

9:35am Film: Bedknobs and Broomsticks (120 minutes)
4:20pm Film: Bedknobs and Broomsticks (120 minutes)

Sky Cinema Action and Adventure (334)

10:10am Film: Tarzan (120 minutes)
8:00pm Film: Tarzan (120 minutes)

Sky Cinema Comedy (335)

7:20am Film: Click (115 minutes)
10:50am Film: Dad's Army (105 minutes)
4:20pm Film: Four Weddings and a Funeral (125 minutes)
8:00pm Film: Dad's Army (105 minutes)

Sky Cinema Crime and Thriller (336)

3:45am Film: Deadly Sisters (105 minutes)
7:10am Film: Escape From Alcatraz (120 minutes)
1:05pm Film: Money Monster (100 minutes)
4:50pm Film: The Prestige (130 minutes)
9:00pm Film: Money Monster (105 minutes)
10:45pm Film: Ocean's Eleven (125 minutes)

Sky Cinema Drama and Romance (337)

10:05am Film: Burnt (110 minutes)
11:55am Film: Suffragette (110 minutes)
2:00pm Film: The Pursuit of Happyness (120 minutes)
8:00pm Film: The Longest Ride (135 minutes)
10:15pm Film: The Insider (165 minutes)

Sky Cinema Sci-Fi and Horror (339)

10:00am Film: Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (120 minutes)
12:00pm Film: The Conjuring 2 (150 minutes)
7:00pm Film: Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (120 minutes)
9:00pm Film: The Conjuring 2 (150 minutes)
11:30pm Film: The Lazarus Effect (90 minutes)

Sky Cinema Select (340)

6:00am Film: Broadcast News (135 minutes)
10:00pm Film: The Untouchables (125 minutes)

Sky Sports HD 1 (401)

12:00pm Sport: Premier League Legends: Pl Legends - Teddy Sheringham (30 minutes)
2:30pm Sport: Premier League Legends: Gary Neville (30 minutes)

Sky Sports HD 2 (402)

2:00am Sport: Sporting Rivalries: England v France (Rugby) (30 minutes)
2:30am Sport: Sporting Rivalries: South Africa v New Zealand (Rugby) (30 minutes)
4:00am Sport: Cricket's Greatest: Michael Holding (West Indies) (30 minutes)
4:30am Sport: Cricket's Greatest: Curtly Ambrose (West Indies) (30 minutes)
6:00am Sport: Cricket Classics: England v Australia, Natwest Final, 2005 (1hr) (60 minutes)
8:30am Sport: Cricket Classics: England v Australia, Natwest Final, 2005 (1hr) (60 minutes)
11:00am Sport: Sporting Heroes: Suzanne Dando Interviews Olga Korbut (60 minutes)
1:00pm Sport: Cricket's Greatest: Imran Khan (Pakistan) (30 minutes)
1:30pm Sport: Cricket's Greatest: Wasim Akram (Pakistan) (30 minutes)
3:00pm Sport: Cricket Classics: England v Australia, 3rd Test 2005 (1 Hr) (60 minutes)
4:00pm Sport: Cricket's Greatest: Imran Khan (Pakistan) (30 minutes)
4:30pm Sport: Cricket's Greatest: Wasim Akram (Pakistan) (30 minutes)
5:00pm Sport: Cricket Classics: England v Australia, 3rd Test 2005 (1 Hr) (60 minutes)
7:30pm Sport: Cricket's Greatest: Kapil Dev (India) (30 minutes)
8:00pm Sport: Cricket's Greatest: Imran Khan (Pakistan) (30 minutes)
8:30pm Sport: Cricket's Greatest: Wasim Akram (Pakistan) (30 minutes)
10:00pm Sport: Cricket Classics: England v Australia, Natwest Final, 2005 (1hr) (60 minutes)

Sky Sports HD 3 (403)

1:00am Sport: Sporting Greats: Daley Thomson (30 minutes)
1:30am Sport: Sporting Greats: Jesse Owens (30 minutes)
2:00am Sport: Super League Gold: Grand Final 2008 (15 minutes)
2:15am Sport: Super League Gold: Grand Final 2009 (15 minutes)
3:00am Sport: NFL: A Football Life (60 minutes)
5:00am Sport: Sporting Rivalries: Argentina v Brazil (Football) (30 minutes)
5:30am Sport: Sporting Rivalries: The Ashes (30 minutes)
6:00am Sport: Sporting Greats: Sachin Tendulkar (30 minutes)
6:30am Sport: Sporting Greats: Steve Redgrave (30 minutes)
10:00am Sport: NFL: A Football Life (60 minutes)
11:30am Sport: Sporting Triumphs: Ian Poulter 2012 Ryder Cup "the Mad Hour" (15 minutes)
11:45am Sport: Sporting Triumphs: Nasser Hussains Ashes 207 (15 minutes)
12:00pm Sport: Sporting Rivalries: Argentina v Brazil (Football) (30 minutes)
12:30pm Sport: Sporting Rivalries: The Big Three (Palmer/Nicklaus/Player) (30 minutes)
1:00pm Sport: NFL: A Football Life (60 minutes)
3:00pm Documentary: Great Sporting Moments: Gsm - Record Breaker (Cricket) (15 minutes)
3:15pm Documentary: Great Sporting Moments: Gsm - A Head for Heights (Diving) (15 minutes)
3:30pm Documentary: Great Sporting Moments: Gsm - A Young Maverick (Tennis) (15 minutes)
7:15pm Documentary: Great Sporting Moments: Gsm - Record Breaker (Cricket) (15 minutes)
7:30pm Documentary: Great Sporting Moments: Gsm - A Head for Heights (Diving) (15 minutes)
7:45pm Documentary: Great Sporting Moments: Gsm - A Young Maverick (Tennis) (15 minutes)
11:00pm Sport: Super League Gold: Grand Final 1998 (15 minutes)
11:15pm Sport: Super League Gold: Grand Final 1999 (15 minutes)

Sky Sports HD 4 (404)

12:00am Sport: Sporting Triumphs: Graeme Souness Winning the 1984 European Cup (15 minutes)
12:15am Sport: Sporting Triumphs: Will Greenwood Winning the 2003 World Cup (15 minutes)
12:30am Sport: Sporting Triumphs: Joe Calzaghe Beating Jeff Lacy (15 minutes)
12:45am Sport: Sporting Triumphs: Colin Montgomerie Winning the 2010 Ryder Cup (15 minutes)
2:00am Sport: Chronicles of a Champion Golfer: Jack Nicklaus (30 minutes)
2:30am Sport: Chronicles of a Champion Golfer: Greg Norman (30 minutes)
4:00am Sport: Sporting Rivalries: England v France (Rugby) (30 minutes)
4:30am Sport: Sporting Rivalries: South Africa v New Zealand (Rugby) (30 minutes)
5:00am Sport: Sporting Triumphs: Gary Neville Winning the Man Utd Treble (15 minutes)
5:15am Sport: Sporting Triumphs: Brian Noble - GB Beating Australia Tri Nations (15 minutes)
5:30am Sport: Sporting Triumphs: Seb Coe Wins 800 Title (15 minutes)
5:45am Sport: Sporting Triumphs: Ieuan Evans in the 1989 British and Irish Lions (15 minutes)
7:30am Sport: Sporting Greats: Mark Spitz (30 minutes)
8:00am Sport: Chronicles of a Champion Golfer: Tom Watson (30 minutes)
8:30am Sport: Chronicles of a Champion Golfer: Ernie Els (30 minutes)
9:00am Sport: Pga Tour Classics: PGA Tour Classic- 1995 Shell Houston Open (60 minutes)
11:00am Sport: Chronicles of a Champion Golfer: Darren Clarke (30 minutes)
11:30am Sport: Chronicles of a Champion Golfer: Jack Nicklaus (30 minutes)
1:00pm Sport: Pga Tour Classics: PGA Tour Classic- 2003 Wachovia Championship (60 minutes)
6:30pm Sport: Chronicles of a Championship Golfer: Tiger Woods (30 minutes)
7:00pm Sport: Chronicles of a Championship Golfer: Ernie Els (30 minutes)

Sky Sports HD 5 (405)

12:15am Entertainment: WWE From the Vault: Dolph Zigler v Kofi Kingston - June 2011 (15 minutes)
4:15am Entertainment: WWE From the Vault: Dolph Zigler v Kofi Kingston - June 2011 (15 minutes)
4:30am Sport: Premier League Legends: Pl Legends - Juninho (30 minutes)
5:15am Entertainment: WWE From the Vault: Dolph Zigler v Kofi Kingston - June 2011 (15 minutes)
7:00am Sport: Football's Greatest Teams: Red Star Belgrade (30 minutes)
7:30am Sport: Football's Greatest Teams: Liverpool (30 minutes)
8:00am Sport: Sporting Greats: Jesse Owens (30 minutes)
8:30am Sport: Sporting Greats: Greg Lemond (30 minutes)
10:00am Sport: NFL: America's Game (60 minutes)
2:00pm Sport: Sporting Triumphs: Seb Coe Wins 800 Title (15 minutes)
2:15pm Sport: Sporting Triumphs: Ieuan Evans in the 1989 British and Irish Lions (15 minutes)
3:00pm Sport: Football's Greatest Teams: Red Star Belgrade (30 minutes)
3:30pm Sport: Football's Greatest Teams: Liverpool (30 minutes)
4:00pm Entertainment: WWE From the Vault: Dolph Zigler v Kofi Kingston - June 2011 (15 minutes)
4:15pm Entertainment: WWE From the Vault (15 minutes)
4:30pm Entertainment: WWE From the Vault (15 minutes)
7:30pm Sport: Premier League 100 Club: Robbie Fowler: Pl 100 Club (30 minutes)
8:00pm Sport: Spanish Football Gold: Villarreal v Atletico (2008) (15 minutes)
8:15pm Sport: Spanish Football Gold: Barcelona v Atletico 6-1 (15 minutes)
8:45pm Sport: Spanish Football Gold: Barcelona v Real Madrid 5-0 (29/11/10) (15 minutes)
10:15pm Sport: Spanish Football Gold: Barcelona v Real Madrid 5-0 (29/11/10) (15 minutes)
10:30pm Sport: Spanish Football Gold: Real Madrid v Barcelona 0-3 (19/11/05) (15 minutes)
10:45pm Sport: Spanish Football Gold (15 minutes)
11:45pm Sport: Spanish Football Gold: Barcelona v Real Madrid 5-0 (29/11/10) (15 minutes)

Sky Sports Mix HD (407)

10:00am Sport: Sporting Triumphs: Sean Fitzpatrick - All Blacks Win First Rugby World Cup (15 minutes)
10:15am Sport: Sporting Triumphs: Kelly Holmes Winning Double Olympic Gold (15 minutes)
10:30am Sport: Sporting Triumphs: Andrew Strauss in 2009 Ashes (15 minutes)
10:45am Sport: Sporting Triumphs: Michael Atherton Batting for 2 Days for South Africa (15 minutes)
11:00am Sport: NFL: A Football Life (60 minutes)
3:00pm Sport: NFL: America's Game (60 minutes)
10:00pm Sport: NFL: America's Game (60 minutes)

Sky Sports F1 HD (408)

12:30am Motoring: Tales From the Vault: Lotus (60 minutes)
2:00pm Motoring: Formula One Legends (60 minutes)
5:15pm Motoring: Ted's Notebook: Russia (15 minutes)
8:00pm Motoring: Tales From the Vault: - Teammates (60 minutes)

Sky Sports 1 (409)

12:00pm Sport: Premier League Legends: Pl Legends - Teddy Sheringham (30 minutes)
2:30pm Sport: Premier League Legends: Gary Neville (30 minutes)

BT Sport 1 (413)

12:30am Sport: NBA: High Tops: Plays of the Month (30 minutes)
4:30am Sport: UK Angling Championship: Round Four (60 minutes)
9:00pm Sport: UFC Unleashed: 1207 - Heavyweight Title Timeline (60 minutes)
10:00pm Sport: 30 for 30: Muhammad and Larry (60 minutes)

BT Sport 2 (414)

5:00am Motoring: Indycar Highlights: Grand Prix of Indianapolis (60 minutes)
5:30pm Sport: NBA: High Tops: Plays of the Month (30 minutes)
10:30pm Sport: Wembley Gold: Arsenal v Liverpool - 1971 FA Cup Final (30 minutes)
11:00pm Sport: Wembley Gold: Sunderland v Leeds United - 1973 FA Cup Final (30 minutes)
11:30pm Sport: Wembley Gold: Liverpool v Newcastle United - 1974 FA Cup Final (30 minutes)

BT Sport/ESPN (426)

5:00am Entertainment: ESPN Films: The Dotted Line (60 minutes)
6:30pm Sport: NBA: High Tops: Plays of the Month (30 minutes)
10:30pm Sport: NBA: High Tops: Plays of the Month (30 minutes)

BT Sport 1 HD (427)

12:30am Sport: NBA: High Tops: Plays of the Month (30 minutes)
4:30am Sport: UK Angling Championship: Round Four (60 minutes)
9:00pm Sport: UFC Unleashed: 1207 - Heavyweight Title Timeline (60 minutes)
10:00pm Sport: 30 for 30: Muhammad and Larry (60 minutes)

BT Sport 2 HD (433)

5:00am Motoring: Indycar Highlights: Grand Prix of Indianapolis (60 minutes)
5:30pm Sport: NBA: High Tops: Plays of the Month (30 minutes)
10:30pm Sport: Wembley Gold: Arsenal v Liverpool - 1971 FA Cup Final (30 minutes)
11:00pm Sport: Wembley Gold: Sunderland v Leeds United - 1973 FA Cup Final (30 minutes)
11:30pm Sport: Wembley Gold: Liverpool v Newcastle United - 1974 FA Cup Final (30 minutes)

Sky Sports 2 (435)

2:00am Sport: Sporting Rivalries: England v France (Rugby) (30 minutes)
2:30am Sport: Sporting Rivalries: South Africa v New Zealand (Rugby) (30 minutes)
4:00am Sport: Cricket's Greatest: Michael Holding (West Indies) (30 minutes)
4:30am Sport: Cricket's Greatest: Curtly Ambrose (West Indies) (30 minutes)
6:00am Sport: Cricket Classics: England v Australia, Natwest Final, 2005 (1hr) (60 minutes)
8:30am Sport: Cricket Classics: England v Australia, Natwest Final, 2005 (1hr) (60 minutes)
11:00am Sport: Sporting Heroes: Suzanne Dando Interviews Olga Korbut (60 minutes)
1:00pm Sport: Cricket's Greatest: Imran Khan (Pakistan) (30 minutes)
1:30pm Sport: Cricket's Greatest: Wasim Akram (Pakistan) (30 minutes)
3:00pm Sport: Cricket Classics: England v Australia, 3rd Test 2005 (1 Hr) (60 minutes)
4:00pm Sport: Cricket's Greatest: Imran Khan (Pakistan) (30 minutes)
4:30pm Sport: Cricket's Greatest: Wasim Akram (Pakistan) (30 minutes)
5:00pm Sport: Cricket Classics: England v Australia, 3rd Test 2005 (1 Hr) (60 minutes)
7:30pm Sport: Cricket's Greatest: Kapil Dev (India) (30 minutes)
8:00pm Sport: Cricket's Greatest: Imran Khan (Pakistan) (30 minutes)
8:30pm Sport: Cricket's Greatest: Wasim Akram (Pakistan) (30 minutes)
10:00pm Sport: Cricket Classics: England v Australia, Natwest Final, 2005 (1hr) (60 minutes)

Sky Sports 3 (436)

1:00am Sport: Sporting Greats: Daley Thomson (30 minutes)
1:30am Sport: Sporting Greats: Jesse Owens (30 minutes)
2:00am Sport: Super League Gold: Grand Final 2008 (15 minutes)
2:15am Sport: Super League Gold: Grand Final 2009 (15 minutes)
3:00am Sport: NFL: A Football Life (60 minutes)
5:00am Sport: Sporting Rivalries: Argentina v Brazil (Football) (30 minutes)
5:30am Sport: Sporting Rivalries: The Ashes (30 minutes)
6:00am Sport: Sporting Greats: Sachin Tendulkar (30 minutes)
6:30am Sport: Sporting Greats: Steve Redgrave (30 minutes)
10:00am Sport: NFL: A Football Life (60 minutes)
11:30am Sport: Sporting Triumphs: Ian Poulter 2012 Ryder Cup "the Mad Hour" (15 minutes)
11:45am Sport: Sporting Triumphs: Nasser Hussains Ashes 207 (15 minutes)
12:00pm Sport: Sporting Rivalries: Argentina v Brazil (Football) (30 minutes)
12:30pm Sport: Sporting Rivalries: The Big Three (Palmer/Nicklaus/Player) (30 minutes)
1:00pm Sport: NFL: A Football Life (60 minutes)
3:00pm Documentary: Great Sporting Moments: Gsm - Record Breaker (Cricket) (15 minutes)
3:15pm Documentary: Great Sporting Moments: Gsm - A Head for Heights (Diving) (15 minutes)
3:30pm Documentary: Great Sporting Moments: Gsm - A Young Maverick (Tennis) (15 minutes)
7:15pm Documentary: Great Sporting Moments: Gsm - Record Breaker (Cricket) (15 minutes)
7:30pm Documentary: Great Sporting Moments: Gsm - A Head for Heights (Diving) (15 minutes)
7:45pm Documentary: Great Sporting Moments: Gsm - A Young Maverick (Tennis) (15 minutes)
11:00pm Sport: Super League Gold: Grand Final 1998 (15 minutes)
11:15pm Sport: Super League Gold: Grand Final 1999 (15 minutes)

Sky Sports 4 (439)

12:00am Sport: Sporting Triumphs: Graeme Souness Winning the 1984 European Cup (15 minutes)
12:15am Sport: Sporting Triumphs: Will Greenwood Winning the 2003 World Cup (15 minutes)
12:30am Sport: Sporting Triumphs: Joe Calzaghe Beating Jeff Lacy (15 minutes)
12:45am Sport: Sporting Triumphs: Colin Montgomerie Winning the 2010 Ryder Cup (15 minutes)
2:00am Sport: Chronicles of a Champion Golfer: Jack Nicklaus (30 minutes)
2:30am Sport: Chronicles of a Champion Golfer: Greg Norman (30 minutes)
4:00am Sport: Sporting Rivalries: England v France (Rugby) (30 minutes)
4:30am Sport: Sporting Rivalries: South Africa v New Zealand (Rugby) (30 minutes)
5:00am Sport: Sporting Triumphs: Gary Neville Winning the Man Utd Treble (15 minutes)
5:15am Sport: Sporting Triumphs: Brian Noble - GB Beating Australia Tri Nations (15 minutes)
5:30am Sport: Sporting Triumphs: Seb Coe Wins 800 Title (15 minutes)
5:45am Sport: Sporting Triumphs: Ieuan Evans in the 1989 British and Irish Lions (15 minutes)
7:30am Sport: Sporting Greats: Mark Spitz (30 minutes)
8:00am Sport: Chronicles of a Champion Golfer: Tom Watson (30 minutes)
8:30am Sport: Chronicles of a Champion Golfer: Ernie Els (30 minutes)
9:00am Sport: Pga Tour Classics: PGA Tour Classic- 1995 Shell Houston Open (60 minutes)
11:00am Sport: Chronicles of a Champion Golfer: Darren Clarke (30 minutes)
11:30am Sport: Chronicles of a Champion Golfer: Jack Nicklaus (30 minutes)
1:00pm Sport: Pga Tour Classics: PGA Tour Classic- 2003 Wachovia Championship (60 minutes)
6:30pm Sport: Chronicles of a Championship Golfer: Tiger Woods (30 minutes)
7:00pm Sport: Chronicles of a Championship Golfer: Ernie Els (30 minutes)

Sky Sports 5 (440)

12:15am Entertainment: WWE From the Vault: Dolph Zigler v Kofi Kingston - June 2011 (15 minutes)
4:15am Entertainment: WWE From the Vault: Dolph Zigler v Kofi Kingston - June 2011 (15 minutes)
4:30am Sport: Premier League Legends: Pl Legends - Juninho (30 minutes)
5:15am Entertainment: WWE From the Vault: Dolph Zigler v Kofi Kingston - June 2011 (15 minutes)
7:00am Sport: Football's Greatest Teams: Red Star Belgrade (30 minutes)
7:30am Sport: Football's Greatest Teams: Liverpool (30 minutes)
8:00am Sport: Sporting Greats: Jesse Owens (30 minutes)
8:30am Sport: Sporting Greats: Greg Lemond (30 minutes)
10:00am Sport: NFL: America's Game (60 minutes)
2:00pm Sport: Sporting Triumphs: Seb Coe Wins 800 Title (15 minutes)
2:15pm Sport: Sporting Triumphs: Ieuan Evans in the 1989 British and Irish Lions (15 minutes)
3:00pm Sport: Football's Greatest Teams: Red Star Belgrade (30 minutes)
3:30pm Sport: Football's Greatest Teams: Liverpool (30 minutes)
4:00pm Entertainment: WWE From the Vault: Dolph Zigler v Kofi Kingston - June 2011 (15 minutes)
4:15pm Entertainment: WWE From the Vault (15 minutes)
4:30pm Entertainment: WWE From the Vault (15 minutes)
7:30pm Sport: Premier League 100 Club: Robbie Fowler: Pl 100 Club (30 minutes)
8:00pm Sport: Spanish Football Gold: Villarreal v Atletico (2008) (15 minutes)
8:15pm Sport: Spanish Football Gold: Barcelona v Atletico 6-1 (15 minutes)
8:45pm Sport: Spanish Football Gold: Barcelona v Real Madrid 5-0 (29/11/10) (15 minutes)
10:15pm Sport: Spanish Football Gold: Barcelona v Real Madrid 5-0 (29/11/10) (15 minutes)
10:30pm Sport: Spanish Football Gold: Real Madrid v Barcelona 0-3 (19/11/05) (15 minutes)
10:45pm Sport: Spanish Football Gold (15 minutes)
11:45pm Sport: Spanish Football Gold: Barcelona v Real Madrid 5-0 (29/11/10) (15 minutes)

BT Sport/ESPN HD (458)

5:00am Entertainment: ESPN Films: The Dotted Line (60 minutes)
6:30pm Sport: NBA: High Tops: Plays of the Month (30 minutes)
10:30pm Sport: NBA: High Tops: Plays of the Month (30 minutes)

Sky Sports Mix (472)

10:00am Sport: Sporting Triumphs: Sean Fitzpatrick - All Blacks Win First Rugby World Cup (15 minutes)
10:15am Sport: Sporting Triumphs: Kelly Holmes Winning Double Olympic Gold (15 minutes)
10:30am Sport: Sporting Triumphs: Andrew Strauss in 2009 Ashes (15 minutes)
10:45am Sport: Sporting Triumphs: Michael Atherton Batting for 2 Days for South Africa (15 minutes)
11:00am Sport: NFL: A Football Life (60 minutes)
3:00pm Sport: NFL: America's Game (60 minutes)
10:00pm Sport: NFL: America's Game (60 minutes)

Discovery HD (520)

10:00am Motoring: Fast N' Loud: Shelby Rent-a-Racer Resto (60 minutes)
11:00am Motoring: Fast N' Loud: Gas Monkey Bandit Car (60 minutes)

Discovery Plus 1 (521)

11:00am Motoring: Fast N' Loud: Shelby Rent-a-Racer Resto (60 minutes)
12:00pm Motoring: Fast N' Loud: Gas Monkey Bandit Car (60 minutes)

Animal Planet HD (523)

10:00am Documentary: Alaskan Bush People: Rise of Browntown (60 minutes)
2:00pm Documentary: Animal Cops Detroit: From the Brink (60 minutes)
10:00pm Documentary: Animal Cops Houston: Desperate Measures (60 minutes)

Discovery Turbo (524)

4:00pm Motoring: Wheeler Dealers: Range Rover Mk3 (60 minutes)
9:00pm Motoring: Wheeler Dealers: Jaguar Mark 2 (60 minutes)

National Geographic HD (526)

4:00am Documentary: Strippers: Cars for Cash: Small and Sporty (240 minutes)
8:00am Documentary: The Apocalypse: The Menace (60 minutes)
3:00pm Documentary: Air Crash Investigation: Suicide Attack (Part 4 of 10) (60 minutes)

National Geographic Channel Plus 1 (527)

5:00am Documentary: Strippers: Cars for Cash: Small and Sporty (240 minutes)
9:00am Documentary: The Apocalypse: The Menace (60 minutes)
4:00pm Documentary: Air Crash Investigation: Suicide Attack (Part 4 of 10) (60 minutes)

Eden HD (532)

12:00am Travel: Wild Colombia with Nigel Marven: Highlands and Hummingbirds (60 minutes)
1:00am Nature: Attenborough's Big Birds (60 minutes)
4:40am Nature: Snow Wolf Family and Me (50 minutes)
5:30am Nature: Wild Ones: Venomous (30 minutes)
9:00am Nature: Snow Wolf Family and Me (60 minutes)
12:00pm Documentary: Attenborough's Ark (60 minutes)
1:00pm Nature: Snow Wolf Family and Me (60 minutes)
2:00pm Travel: Wild Colombia with Nigel Marven: Lands of the Anaconda (60 minutes)
5:00pm Documentary: Attenborough's Ark (60 minutes)
7:00pm Nature: Snow Wolf Family and Me (60 minutes)
8:00pm Travel: Wild Colombia with Nigel Marven: Lands of the Anaconda (60 minutes)
9:00pm Documentary: Attenborough's Ark (60 minutes)

Eden Plus 1 (533)

1:00am Travel: Wild Colombia with Nigel Marven: Highlands and Hummingbirds (60 minutes)
2:00am Nature: Attenborough's Big Birds (60 minutes)
5:40am Nature: Snow Wolf Family and Me (50 minutes)
6:30am Nature: Wild Ones: Venomous (30 minutes)
10:00am Nature: Snow Wolf Family and Me (60 minutes)
1:00pm Documentary: Attenborough's Ark (60 minutes)
2:00pm Nature: Snow Wolf Family and Me (60 minutes)
3:00pm Travel: Wild Colombia with Nigel Marven: Lands of the Anaconda (60 minutes)
6:00pm Documentary: Attenborough's Ark (60 minutes)
8:00pm Nature: Snow Wolf Family and Me (60 minutes)
9:00pm Travel: Wild Colombia with Nigel Marven: Lands of the Anaconda (60 minutes)
10:00pm Documentary: Attenborough's Ark (60 minutes)

Discovery History (535)

10:00pm History Documentary: The Executioners (60 minutes)

Discovery History Plus 1 (536)

11:00pm History Documentary: The Executioners (60 minutes)

Yesterday (537)

6:00am Find My Past: Dickens Rail Crash: A distant relative of Charles Dickens learns that his famous ancestor had a dark secret that was nearly exposed by a rail crash in 1865. Find out what it was here. (1 hour 10 minutes)
7:00pm Double Cross: The True Story of the...: ...D-Day Spies. Hear the absorbing true story of five remarkable double agents who helped to make D-Day a triumph of espionage and deceit, as well as a victory of arms. With author Ben... (1 hour)
11:30pm Double Cross: The True Story of the...: ...D-Day Spies. Hear the absorbing true story of five remarkable double agents who helped to make D-Day a triumph of espionage and deceit, as well as a victory of arms. With author Ben... (1 hour)

Yesterday Plus 1 (538)

7:00am History Documentary: Find My Past: Dickens Rail Crash (70 minutes)
8:00pm History Documentary: Double Cross: The True Story of The D-day Spies (60 minutes)

National Geographic (543)

4:00am Documentary: Strippers: Cars for Cash: Small and Sporty (240 minutes)
8:00am Documentary: The Apocalypse: The Menace (60 minutes)
3:00pm Documentary: Air Crash Investigation: Suicide Attack (Part 4 of 10) (60 minutes)

Animal Planet Plus 1 (549)

11:00am Documentary: Alaskan Bush People: Rise of Browntown (60 minutes)
3:00pm Documentary: Animal Cops Detroit: From the Brink (60 minutes)
11:00pm Documentary: Animal Cops Houston: Desperate Measures (60 minutes)

Discovery (561)

10:00am Motoring: Fast N' Loud: Shelby Rent-a-Racer Resto (60 minutes)
11:00am Motoring: Fast N' Loud: Gas Monkey Bandit Car (60 minutes)

Animal Planet (562)

10:00am Documentary: Alaskan Bush People: Rise of Browntown (60 minutes)
2:00pm Documentary: Animal Cops Detroit: From the Brink (60 minutes)
10:00pm Documentary: Animal Cops Houston: Desperate Measures (60 minutes)

Eden (563)

12:00am Travel: Wild Colombia with Nigel Marven: Highlands and Hummingbirds (60 minutes)
1:00am Nature: Attenborough's Big Birds (60 minutes)
4:40am Nature: Snow Wolf Family and Me (50 minutes)
5:30am Nature: Wild Ones: Venomous (30 minutes)
9:00am Nature: Snow Wolf Family and Me (60 minutes)
12:00pm Documentary: Attenborough's Ark (60 minutes)
1:00pm Nature: Snow Wolf Family and Me (60 minutes)
2:00pm Travel: Wild Colombia with Nigel Marven: Lands of the Anaconda (60 minutes)
5:00pm Documentary: Attenborough's Ark (60 minutes)
7:00pm Nature: Snow Wolf Family and Me (60 minutes)
8:00pm Travel: Wild Colombia with Nigel Marven: Lands of the Anaconda (60 minutes)
9:00pm Documentary: Attenborough's Ark (60 minutes)

Cartoon Network Plus 1 (602)

12:01am Animation: Adventure Time (59 minutes)
1:00am Childrens: The Amazing World of Gumball (115 minutes)
4:25am Childrens: Regular Show (60 minutes)
5:25am Childrens: The Amazing World of Gumball (35 minutes)
6:00am Childrens: The Amazing World of Gumball (15 minutes)
6:15am Childrens: The Amazing World of Gumball (15 minutes)
6:30am Childrens: The Amazing World of Gumball (15 minutes)
6:45am Childrens: The Amazing World of Gumball (15 minutes)
10:00am Childrens: Regular Show (60 minutes)
11:00am Childrens: The Amazing World of Gumball (60 minutes)
12:00pm Animation: Adventure Time (60 minutes)
1:00pm Childrens: Regular Show (60 minutes)
2:00pm Childrens: The Amazing World of Gumball (60 minutes)
3:00pm Animation: Adventure Time (31 minutes)
4:30pm Childrens: The Best of Gumball (30 minutes)
8:00pm Animation: Adventure Time (15 minutes)
8:15pm Childrens: Regular Show: Family Bbq (15 minutes)
10:00pm Childrens: Regular Show (60 minutes)
11:00pm Childrens: The Amazing World of Gumball (60 minutes)

Boomerang (603)

12:00am Childrens: LazyTown: Fortune Teller (25 minutes)
12:25am Childrens: LazyTown: Ghost Stoppers (24 minutes)
12:49am Animation: The Garfield Show (70 minutes)
1:59am Childrens: LazyTown: Robbie's Dream Team (24 minutes)
2:23am Childrens: LazyTown: Mystery of the Pyramid (23 minutes)
2:46am Childrens: LazyTown: The Greatest Gift (24 minutes)
3:10am Animation: The Garfield Show (60 minutes)
4:10am Childrens: LazyTown (50 minutes)
5:00am Animation: The Garfield Show: Online Arbuckle (14 minutes)
5:14am Animation: The Garfield Show: Night of the Apparatuses (16 minutes)
5:30am Animation: The Garfield Show: Revenge of the Cat People (14 minutes)
5:44am Animation: The Garfield Show: Everythings' Relative (16 minutes)
9:00pm Animation: Tom and Jerry Tales (60 minutes)
11:00pm Animation: What's New Scooby-Doo? (60 minutes)

Nickelodeon HD (604)

3:50am Animation: SpongeBob Squarepants: No Free Rides (10 minutes)
4:00am Sitcom: Genie in the House: Say Cheese (30 minutes)
7:00am Sitcom: Sam and Cat: Babysitter War (31 minutes)
11:31am Sitcom: Sam and Cat: Peezy B (29 minutes)
8:31pm Sitcom: Sam and Cat: Stuck in a Box (29 minutes)

Nickelodeon Plus 1 (605)

4:50am Animation: SpongeBob Squarepants: No Free Rides (10 minutes)
5:00am Sitcom: Genie in the House: Say Cheese (30 minutes)
8:00am Sitcom: Sam and Cat: Babysitter War (31 minutes)
12:31pm Sitcom: Sam and Cat: Peezy B (29 minutes)
9:31pm Sitcom: Sam and Cat: Stuck in a Box (29 minutes)

Nicktoons (606)

7:00am Animation: SpongeBob Squarepants: Frankendoodle (15 minutes)
7:15am Animation: SpongeBob Squarepants: Welcome to the Chum Bucket (15 minutes)
9:15am Animation: SpongeBob Squarepants: Driven to Tears (15 minutes)
9:30am Animation: SpongeBob Squarepants: Rule Of Dumb (15 minutes)
9:45am Animation: SpongeBob Squarepants: The Thing (15 minutes)
1:15pm Animation: SpongeBob Squarepants: The Idiot Box (15 minutes)
2:30pm Animation: SpongeBob Squarepants: The Nasty Patty (15 minutes)
2:45pm Animation: SpongeBob Squarepants: The Bully (15 minutes)
3:00pm Animation: SpongeBob Squarepants: Just One Bite (15 minutes)
3:15pm Animation: SpongeBob Squarepants: My Pretty Seahorse (15 minutes)
7:00pm Animation: SpongeBob Squarepants: Wishing You Well (15 minutes)
7:15pm Animation: SpongeBob Squarepants: All that Glitters (15 minutes)
7:30pm Animation: SpongeBob Squarepants: Karate Island (15 minutes)
7:45pm Animation: SpongeBob Squarepants: Whale of a Birthday (15 minutes)
10:00pm Animation: SpongeBob Squarepants: The Gift of Gum (15 minutes)
10:15pm Animation: SpongeBob Squarepants: The Patty Caper (15 minutes)
10:30pm Animation: SpongeBob Squarepants: Krusty Krushers (15 minutes)
10:45pm Animation: SpongeBob Squarepants: The Card (15 minutes)
11:00pm Animation: SpongeBob Squarepants: Gullible Pants (15 minutes)
11:15pm Animation: SpongeBob Squarepants: Overbooked (15 minutes)
11:30pm Animation: SpongeBob Squarepants: No Hat For Pat (15 minutes)
11:45pm Animation: SpongeBob Squarepants: Toy Store of Doom (15 minutes)

CBBC HD (613)

8:00am Odd Squad: The Curious Case of Pirate-itis: The Odd Squad investigate strange events. Otto and Oscar try to stop Olive from turning into a pirate. (15 minutes)
8:35am Hank Zipzer: 5, 13. Haunted Hank: Nick McKelty oversteps the mark when he picks on Hank's little sister Emily. To get revenge, Hank decides to make the world's scariest haunted house. (25 minutes)
9:00am Hank Zipzer: 6, 13. The War of Words: Rosa decides that Stan and Hank need to bond, and she signs them up for the school debate competition, while she pairs up with Emily. (30 minutes)
9:30am The Dumping Ground: Sasha Bellman P.I.: Drama series set in a children's home. Sasha turns PI when a parcel disappears but the quest for justice uncovers unpleasant truths. (25 minutes)
9:55am Wolfblood: Into the Wild: Drama series following teenagers and their secret lives as wolfbloods. Jana's mission to the wild pack ends in disaster. (30 minutes)
10:55am Our School 2: We Can Be Heroes: Documentary series following Year 7 students. Callum and Daniel set up a comic book club and start designing their own action heroes. (30 minutes)
12:35pm ROY: 8, 13. Magical Roy: Comedy drama. When Roy causes the theft of Bill's taxi, he decides to earn money to buy a new car, and works as a sidekick to a kids' entertainer. (30 minutes)
1:35pm The Dumping Ground: Sasha Bellman P.I.: Drama series set in a children's home. Sasha turns PI when a parcel disappears but the quest for justice uncovers unpleasant truths. (30 minutes)
3:25pm Bottersnikes & Gumbles: Happy Gumbleday to Bounce: Animated series. When Tink completely forgets Bounce's gumbleday, he lies and pretends he has a great present waiting for her in the junkyard. (15 minutes)
3:40pm Odd Squad: Oscar the Couch: The Odd Squad investigate strange events. Oscar accidentally turns himself into a couch. (10 minutes)
6:45pm Danger Mouse: Very Important Penfold: Animated series. When Penfold saves a celebrity from certain doom he becomes a media sensation. DM smells a rat... or at least an evil villainous hamster. (15 minutes)
7:00pm Horrible Histories Scary Special: Horrible Histories favourite Death presents a show full of spooky highlights. We join him at home and look around as he reveals his creepiest moments. Followed by Zig & Zag's Zogcasts. (30 minutes)
8:00pm The Dumping Ground: Sasha Bellman P.I.: Drama series set in a children's home. Sasha turns PI when a parcel disappears but the quest for justice uncovers unpleasant truths. (30 minutes)

CBeebies HD (614)

7:15am Bing: Tree: Children's animation. Bing wants to dig the biggest hole and gets upset when Pando accidentally fills it in. It takes Flop to show them how they can work together. (10 minutes)
8:10am Octonauts: 7, 22. Jawfish: Animated deep sea adventures with Captain Barnacles and his explorers. A mouthbrooding jawfish father has lost his eggs, and the Octonauts must help get them back to him! (15 minutes)
9:00am Timmy Time: Timmy Needs a Bath: Stop-frame animation about the adventures of a lamb at nursery school. After a game of football, muddy Timmy is determined not to have a bath. (10 minutes)
9:10am Bing: Music: Children's animation. It's music time at the creche, and everyone wants a turn on the drum. Bing gets impatient waiting for his turn and tries to grab the drum from Sula. (10 minutes)
9:25am Twirlywoos: 12, 30. Longer: Stop-motion preschool programme about the adventures of four inquisitive Twirlywoos. The Twirlywoos watch a baker rolling out a baguette. (10 minutes)
10:50am Charlie and Lola: It's a Secret: Children's animation featuring a pair of siblings. Lola must keep Charlie's birthday surprise secret, but it is hard to keep secrets when Charlie tries to guess. (10 minutes)
12:15pm Grandpa in My Pocket: A Very Needy Speedy Edie: Comedy drama featuring a grandpa with a magical shrinking cap. Mr Liker Biker is looking after the bike shop when a very important customer turns up. (10 minutes)
1:15pm Bing: Music: Children's animation. It's music time at the creche, and everyone wants a turn on the drum. Bing gets impatient waiting for his turn and tries to grab the drum from Sula. (5 minutes)
1:25pm Twirlywoos: 12, 30. Longer: Stop-motion preschool programme about the adventures of four inquisitive Twirlywoos. The Twirlywoos watch a baker rolling out a baguette. (15 minutes)
3:15pm Charlie and Lola: But We Always Do It Like This: Children's animation. A little girl and her family are determined to help build Charlie and Lola's sandcastle, and Lola's not happy about it. (15 minutes)
4:00pm The Furchester Hotel: A Very Precious Cat: Preschool puppet show. A very precious cat called Precious checks into the hotel and soon has the Furchesters doing everything for her. (15 minutes)
4:30pm Andy's Dinosaur Adventures: 12, 20. Placerias and Red Clay: Children's dinosaur history series. Andy travels back 220 million years to the time of placerias, a giant hippo-like reptile. (15 minutes)
4:45pm Peter Rabbit: The Tale of the Puddleduck Disaster: Animated series. When Jemima is short on flapjack ingredients, she misunderstands Peter's advice and heads to Mr McGregor's garden. (15 minutes)
5:15pm Sarah & Duck: 29, 40. Pond Princess: Animation. Sarah is awarded a crown by the ducks at the pond, so she tries to work out what her royal duties should be! (5 minutes)
5:20pm Topsy and Tim: 2, 30. Strange Beds: Live-action children's show. Topsy and Tim can't sleep in the bunk beds as usual because their bedroom is being redecorated by DIY Derek. (15 minutes)
5:35pm New: Apple Tree House: First Days: Preschool drama series. As Mali gets used to living in a new home, he starts to worry about starting at a new school. Luckily, lots of friend are on hand to help him. (15 minutes)
6:00pm Clangers: CBeebies Bedtime Hour. 7, 52. The Giant Plant: The planet is overrun by vegetation when Tiny and Small sing a growing song to a plant. (10 minutes)
6:10pm The Adventures of Abney & Teal: CBeebies Bedtime Hour. The Mystery: Animated adventures of two friends who live on an island in the middle of the big city. Some of Abney and Teal's favourite objects are missing. (10 minutes)

Nick Junior (615)

12:30am Animation: Peppa Pig: George's Birthday (5 minutes)
12:35am Animation: Peppa Pig: Pretend Friend (10 minutes)
12:45am Animation: Peppa Pig: Painting (5 minutes)
12:50am Animation: Peppa Pig: Grandpa's Little Train (10 minutes)
1:00am Animation: Peppa Pig: The Cycle Ride (5 minutes)
1:05am Animation: Peppa Pig: Dens (10 minutes)
1:15am Animation: Peppa Pig: Zoe Zebra The Postman's Daughter (5 minutes)
1:20am Animation: Peppa Pig: Cuckoo Clock (10 minutes)
1:30am Animation: Peppa Pig: Ice Skating (5 minutes)
1:35am Animation: Peppa Pig: The Long Grass (10 minutes)
1:45am Animation: Peppa Pig: The Dentist (5 minutes)
1:50am Animation: Peppa Pig: School Bus Trip (10 minutes)
2:00am Animation: Peppa Pig: Rebecca Rabbit (5 minutes)
2:05am Animation: Peppa Pig: Nature Trail (10 minutes)
2:15am Animation: Peppa Pig: Pen Pal (5 minutes)
2:20am Animation: Peppa Pig: Granny and Grandpa's Attic (10 minutes)
2:30am Animation: Peppa Pig: The Quarrel (5 minutes)
2:35am Animation: Peppa Pig: The Toy Cupboard (10 minutes)
2:45am Animation: Peppa Pig: Captain Daddy Pig (5 minutes)
2:50am Animation: Peppa Pig: The Powercut (10 minutes)
3:00am Animation: Peppa Pig: Bouncy Ball (5 minutes)
3:05am Animation: Peppa Pig: Stars (10 minutes)
3:15am Animation: Peppa Pig: Daddy Pig's Birthday (5 minutes)
3:20am Animation: Peppa Pig: The Sleepover (10 minutes)
3:30am Animation: Peppa Pig: Cold Winter Day (5 minutes)
3:35am Animation: Peppa Pig: Work and Play (10 minutes)
3:45am Animation: Peppa Pig: The Rainbow (5 minutes)
3:50am Animation: Peppa Pig: The Library (10 minutes)
5:00am Animation: Peppa Pig: The Camper Van (5 minutes)
5:05am Animation: Peppa Pig: The Camping Holiday (10 minutes)
5:15am Animation: Peppa Pig: Grandpa's Compost Heap (5 minutes)
5:20am Animation: Peppa Pig: Richard Rabbit Comes to Play (10 minutes)
5:30am Animation: Peppa Pig: Fun Run (5 minutes)
5:35am Animation: Peppa Pig: Washing (10 minutes)
5:45am Animation: Peppa Pig: Polly's Boat Trip (5 minutes)
5:50am Animation: Peppa Pig: Delphine Donkey (7 minutes)
6:30am Animation: Peppa Pig: The Boat Pond (5 minutes)
6:35am Animation: Peppa Pig: Traffic Jam (10 minutes)
6:45am Animation: Peppa Pig: Bedtime (5 minutes)
7:00am Animation: Peppa Pig: Sports Day (5 minutes)
7:05am Animation: Peppa Pig: The Eye Test (10 minutes)
7:15am Animation: Peppa Pig: Granddad Dog's Garage (5 minutes)
7:20am Animation: Peppa Pig: Foggy Day (10 minutes)
9:00am Animation: Peppa Pig: The Queen (5 minutes)
9:05am Animation: Peppa Pig: Desert Island (10 minutes)
9:15am Animation: Peppa Pig: Perfume (5 minutes)
9:20am Animation: Peppa Pig: Children's Fete (10 minutes)
9:30am Animation: Peppa Pig: The Aquarium (5 minutes)
9:45am Animation: Peppa Pig: The Little Boat (5 minutes)
9:50am Animation: Peppa Pig: The Sandpit (10 minutes)
4:00pm Animation: Peppa Pig: Recycling (5 minutes)
4:05pm Animation: Peppa Pig: The Boat Pond (10 minutes)
4:15pm Animation: Peppa Pig: Traffic Jam (5 minutes)
4:20pm Animation: Peppa Pig: Bedtime (10 minutes)
8:30pm Animation: Peppa Pig: Sports Day (5 minutes)
8:35pm Animation: Peppa Pig: The Eye Test (10 minutes)
8:45pm Animation: Peppa Pig: Granddad Dog's Garage (5 minutes)
8:50pm Animation: Peppa Pig: Foggy Day (10 minutes)
9:30pm Animation: Peppa Pig: Recycling (5 minutes)
9:35pm Animation: Peppa Pig: The Boat Pond (10 minutes)
9:45pm Animation: Peppa Pig: Traffic Jam (5 minutes)
9:50pm Animation: Peppa Pig: Bedtime (10 minutes)

Boomerang Plus 1 (618)

12:00am Animation: What's New Scooby-Doo? (60 minutes)
1:00am Childrens: LazyTown: Fortune Teller (25 minutes)
1:25am Childrens: LazyTown: Ghost Stoppers (24 minutes)
1:49am Animation: The Garfield Show (70 minutes)
2:59am Childrens: LazyTown: Robbie's Dream Team (24 minutes)
3:23am Childrens: LazyTown: Mystery of the Pyramid (23 minutes)
3:46am Childrens: LazyTown: The Greatest Gift (24 minutes)
4:10am Animation: The Garfield Show (60 minutes)
5:10am Childrens: LazyTown (50 minutes)
6:00am Animation: The Garfield Show: Online Arbuckle (14 minutes)
6:14am Animation: The Garfield Show: Night of the Apparatuses (16 minutes)
6:30am Animation: The Garfield Show: Revenge of the Cat People (14 minutes)
6:44am Animation: The Garfield Show: Everythings' Relative (16 minutes)
10:00pm Animation: Tom and Jerry Tales (60 minutes)

Nick Junior 2 (620)

8:30am Animation: Peppa Pig: Daddy Puts Up a Picture (5 minutes)
8:35am Animation: Peppa Pig: At the Beach (10 minutes)
8:45am Animation: Peppa Pig: Mister Skinnylegs (5 minutes)
8:50am Animation: Peppa Pig: Grandpa Pig's Boat (10 minutes)
10:00am Animation: Peppa Pig: Shopping (5 minutes)
10:05am Animation: Peppa Pig: My Birthday Party (10 minutes)
10:15am Animation: Peppa Pig: Daddy's Movie Camera (5 minutes)
10:20am Animation: Peppa Pig: The School Play (10 minutes)
10:30am Animation: Peppa Pig: Bubbles (5 minutes)
10:35am Animation: Peppa Pig: Emily Elephant (10 minutes)
10:45am Animation: Peppa Pig: Polly's Holiday (5 minutes)
10:50am Animation: Peppa Pig: Teddy's Day Out (10 minutes)
1:00pm Animation: Peppa Pig: Mysteries (5 minutes)
1:05pm Animation: Peppa Pig: George's Friend (10 minutes)
1:15pm Animation: Peppa Pig: Mr Scarecrow (5 minutes)
1:20pm Animation: Peppa Pig: Windy Autumn Day (10 minutes)
1:30pm Animation: Peppa Pig: The Time Capsule (5 minutes)
1:35pm Animation: Peppa Pig: Rock Pools (10 minutes)
1:45pm Animation: Peppa Pig: Recycling (5 minutes)
1:50pm Animation: Peppa Pig: The Boat Pond (10 minutes)
6:00pm Animation: Peppa Pig: A Trip to The Moon (5 minutes)
6:05pm Animation: Peppa Pig: Grandpa at The Playground (10 minutes)
6:15pm Animation: Peppa Pig: Goldie The Fish (5 minutes)
6:20pm Animation: Peppa Pig: Funfair (10 minutes)
6:30pm Animation: Peppa Pig: Numbers (5 minutes)
6:35pm Animation: Peppa Pig: Digging Up The Road (10 minutes)
6:45pm Animation: Peppa Pig: Freddy Fox (5 minutes)
6:50pm Animation: Peppa Pig: Whistling (10 minutes)
7:30pm Childrens: Puffin Rock: Finding Bernie (10 minutes)
7:40pm Childrens: Puffin Rock: The Foggy Day (10 minutes)
7:50pm Childrens: Puffin Rock: Run, Flap, Fly (10 minutes)
8:30pm Animation: Peppa Pig: Doctor Hamster's Tortoise (5 minutes)
8:35pm Animation: Peppa Pig: Sun, Sea and Snow (10 minutes)
8:45pm Animation: Peppa Pig: Grandpa Pig's Computer (5 minutes)
8:50pm Animation: Peppa Pig: Hospital (10 minutes)
9:00pm Animation: Peppa Pig: Spring (5 minutes)
9:05pm Animation: Peppa Pig: Miss Rabbit's Helicopter (10 minutes)
9:15pm Animation: Peppa Pig: Baby Alexander (5 minutes)
9:20pm Animation: Peppa Pig: Grampy Rabbit's Lighthouse (10 minutes)

CBeebies (624)

6:35am Childrens: Dinopaws: THE THING THAT WAS OTHER THINGS (10 minutes)
7:15am Animation: Bing: Tree (10 minutes)
8:10am Animation: Octonauts: Jawfish (15 minutes)
9:00am Animation: Timmy Time: Timmy Needs a Bath (10 minutes)
9:10am Animation: Bing: Music (10 minutes)
9:25am Childrens: Twirlywoos: Longer (10 minutes)
10:50am Animation: Charlie and Lola: It's A Secret (10 minutes)
12:15pm Childrens: Grandpa in My Pocket: A Very Needy Speedy Edie (10 minutes)
1:15pm Animation: Bing: Music (5 minutes)
1:25pm Childrens: Twirlywoos: Longer (15 minutes)
3:15pm Animation: Charlie and Lola: But We Always Do It Like This (15 minutes)
4:00pm Childrens: The Furchester Hotel: A Very Precious Cat (15 minutes)
4:30pm Childrens: Andy's Dinosaur Adventures: Placerias and Red Clay (15 minutes)
4:45pm Childrens: Peter Rabbit: The Tale of the Puddleduck Disaster (15 minutes)
5:15pm Childrens: Sarah and Duck: Pond Princess (5 minutes)
5:20pm Childrens: Topsy and Tim: Strange Beds (15 minutes)
5:35pm Childrens: Apple Tree House: First Days (15 minutes)
6:00pm Animation: The Clangers: The Giant Plant (10 minutes)
6:10pm Childrens: The Adventures of Abney and Teal: The Mystery (10 minutes)

Nick Junior Plus 1 (630)

1:30am Animation: Peppa Pig: George's Birthday (5 minutes)
1:35am Animation: Peppa Pig: Pretend Friend (10 minutes)
1:45am Animation: Peppa Pig: Painting (5 minutes)
1:50am Animation: Peppa Pig: Grandpa's Little Train (10 minutes)
2:00am Animation: Peppa Pig: The Cycle Ride (5 minutes)
2:05am Animation: Peppa Pig: Dens (10 minutes)
2:15am Animation: Peppa Pig: Zoe Zebra The Postman's Daughter (5 minutes)
2:20am Animation: Peppa Pig: Cuckoo Clock (10 minutes)
2:30am Animation: Peppa Pig: Ice Skating (5 minutes)
2:35am Animation: Peppa Pig: The Long Grass (10 minutes)
2:45am Animation: Peppa Pig: The Dentist (5 minutes)
2:50am Animation: Peppa Pig: School Bus Trip (10 minutes)
3:00am Animation: Peppa Pig: Rebecca Rabbit (5 minutes)
3:05am Animation: Peppa Pig: Nature Trail (10 minutes)
3:15am Animation: Peppa Pig: Pen Pal (5 minutes)
3:20am Animation: Peppa Pig: Granny and Grandpa's Attic (10 minutes)
3:30am Animation: Peppa Pig: The Quarrel (5 minutes)
3:35am Animation: Peppa Pig: The Toy Cupboard (10 minutes)
3:45am Animation: Peppa Pig: Captain Daddy Pig (5 minutes)
3:50am Animation: Peppa Pig: The Powercut (10 minutes)
4:00am Animation: Peppa Pig: Bouncy Ball (5 minutes)
4:05am Animation: Peppa Pig: Stars (10 minutes)
4:15am Animation: Peppa Pig: Daddy Pig's Birthday (5 minutes)
4:20am Animation: Peppa Pig: The Sleepover (10 minutes)
4:30am Animation: Peppa Pig: Cold Winter Day (5 minutes)
4:35am Animation: Peppa Pig: Work and Play (10 minutes)
4:45am Animation: Peppa Pig: The Rainbow (5 minutes)
4:50am Animation: Peppa Pig: The Library (10 minutes)
6:00am Animation: Peppa Pig: The Camper Van (5 minutes)
6:05am Animation: Peppa Pig: The Camping Holiday (10 minutes)
6:15am Animation: Peppa Pig: Grandpa's Compost Heap (5 minutes)
6:20am Animation: Peppa Pig: Richard Rabbit Comes to Play (10 minutes)
6:30am Animation: Peppa Pig: Fun Run (5 minutes)
6:35am Animation: Peppa Pig: Washing (10 minutes)
6:45am Animation: Peppa Pig: Polly's Boat Trip (5 minutes)
6:50am Animation: Peppa Pig: Delphine Donkey (10 minutes)
7:30am Animation: Peppa Pig: The Boat Pond (5 minutes)
7:35am Animation: Peppa Pig: Traffic Jam (10 minutes)
7:45am Animation: Peppa Pig: Bedtime (5 minutes)
8:00am Animation: Peppa Pig: Sports Day (5 minutes)
8:05am Animation: Peppa Pig: The Eye Test (10 minutes)
8:15am Animation: Peppa Pig: Granddad Dog's Garage (5 minutes)
8:20am Animation: Peppa Pig: Foggy Day (10 minutes)
10:00am Animation: Peppa Pig: The Queen (5 minutes)
10:05am Animation: Peppa Pig: Desert Island (10 minutes)
10:15am Animation: Peppa Pig: Perfume (5 minutes)
10:20am Animation: Peppa Pig: Children's Fete (10 minutes)
10:30am Animation: Peppa Pig: The Aquarium (5 minutes)
10:45am Animation: Peppa Pig: The Little Boat (5 minutes)
10:50am Animation: Peppa Pig: The Sandpit (10 minutes)
5:00pm Animation: Peppa Pig: Recycling (5 minutes)
5:05pm Animation: Peppa Pig: The Boat Pond (10 minutes)
5:15pm Animation: Peppa Pig: Traffic Jam (5 minutes)
5:20pm Animation: Peppa Pig: Bedtime (10 minutes)
9:30pm Animation: Peppa Pig: Sports Day (5 minutes)
9:35pm Animation: Peppa Pig: The Eye Test (10 minutes)
9:45pm Animation: Peppa Pig: Granddad Dog's Garage (5 minutes)
9:50pm Animation: Peppa Pig: Foggy Day (10 minutes)
10:30pm Animation: Peppa Pig: Recycling (5 minutes)
10:35pm Animation: Peppa Pig: The Boat Pond (10 minutes)
10:45pm Animation: Peppa Pig: Traffic Jam (5 minutes)
10:50pm Animation: Peppa Pig: Bedtime (10 minutes)

Nickelodeon (632)

3:50am Animation: SpongeBob Squarepants: No Free Rides (10 minutes)
4:00am Sitcom: Genie in the House: Say Cheese (30 minutes)
7:00am Sitcom: Sam and Cat: Babysitter War (31 minutes)
11:31am Sitcom: Sam and Cat: Peezy B (29 minutes)
8:31pm Sitcom: Sam and Cat: Stuck in a Box (29 minutes)

CBBC (633)

8:00am Odd Squad: The Curious Case of Pirate-itis: The Odd Squad investigate strange events. Otto and Oscar try to stop Olive from turning into a pirate. Also in HD. (15 minutes)
8:35am Hank Zipzer: 5, 13. Haunted Hank: Nick McKelty oversteps the mark when he picks on Hank's little sister Emily. To get revenge, Hank decides to make the world's scariest haunted house. Also in HD. (25 minutes)
9:00am Hank Zipzer: 6, 13. The War of Words: Rosa decides that Stan and Hank need to bond, and she signs them up for the school debate competition, while she pairs up with Emily. Also in HD. (30 minutes)
9:30am The Dumping Ground: Sasha Bellman P.I.: Drama series set in a children's home. Sasha turns PI when a parcel disappears but the quest for justice uncovers unpleasant truths. Also in HD. (25 minutes)
9:55am Wolfblood: Into the Wild: Drama series following teenagers and their secret lives as wolfbloods. Jana's mission to the wild pack ends in disaster. Also in HD. (30 minutes)
10:55am Our School 2: We Can Be Heroes: Documentary series following Year 7 students. Callum and Daniel set up a comic book club and start designing their own action heroes. Also in HD. (30 minutes)
12:35pm ROY: 8, 13. Magical Roy: Comedy drama. When Roy causes the theft of Bill's taxi, he decides to earn money to buy a new car, and works as a sidekick to a kids' entertainer. (30 minutes)
1:35pm The Dumping Ground: Sasha Bellman P.I.: Drama series set in a children's home. Sasha turns PI when a parcel disappears but the quest for justice uncovers unpleasant truths. Also in HD. (30 minutes)
3:25pm Bottersnikes & Gumbles: Happy Gumbleday to Bounce: Animated series. When Tink completely forgets Bounce's gumbleday, he lies and pretends he has a great present waiting for her in the junkyard. Also in HD. (15 minutes)
3:40pm Odd Squad: Oscar the Couch: The Odd Squad investigate strange events. Oscar accidentally turns himself into a couch. Also in HD. (10 minutes)
6:45pm Danger Mouse: Very Important Penfold: Animated series. When Penfold saves a celebrity from certain doom he becomes a media sensation. DM smells a rat... or at least an evil villainous hamster. Also in HD. (15 minutes)
7:00pm Horrible Histories Scary Special: Death from 'Stupid Deaths' presents a show full of spooky highlights. Also in HD. Followed by Zig & Zag's Zogcasts. (30 minutes)
8:00pm The Dumping Ground: Sasha Bellman P.I.: Drama series set in a children's home. Sasha turns PI when a parcel disappears but the quest for justice uncovers unpleasant truths. Also in HD. (30 minutes)

Cartoon Network (634)

12:00am Childrens: The Amazing World of Gumball (115 minutes)
3:25am Childrens: Regular Show (60 minutes)
4:25am Childrens: The Amazing World of Gumball (35 minutes)
5:00am Childrens: The Amazing World of Gumball (15 minutes)
5:15am Childrens: The Amazing World of Gumball (15 minutes)
5:30am Childrens: The Amazing World of Gumball (15 minutes)
5:45am Childrens: The Amazing World of Gumball (15 minutes)
9:00am Childrens: Regular Show (60 minutes)
10:00am Childrens: The Amazing World of Gumball (60 minutes)
11:00am Animation: Adventure Time (60 minutes)
12:00pm Childrens: Regular Show (60 minutes)
1:00pm Childrens: The Amazing World of Gumball (60 minutes)
2:00pm Animation: Adventure Time (31 minutes)
3:30pm Childrens: The Best of Gumball (30 minutes)
7:00pm Animation: Adventure Time (15 minutes)
7:15pm Childrens: Regular Show: Family Bbq (15 minutes)
9:00pm Childrens: Regular Show (60 minutes)
10:00pm Childrens: The Amazing World of Gumball (60 minutes)
11:00pm Animation: Adventure Time (60 minutes)

Rishtey Cineplex (797)

1:00am Film: Department (180 minutes)
4:00am Film: Woodstock Villa (120 minutes)
6:00am Film: Hum Se Hai Zamana (240 minutes)
10:00am Film: Chillar Party (180 minutes)
1:00pm Drama: Main Hoon Dada No.1 (180 minutes)
4:00pm Film: Loot (180 minutes)
7:00pm Film: Singh Saab the Great (180 minutes)
10:00pm Film: Dangerous Khiladi 3 (180 minutes)

Colors (821)

12:00am Drama: Shakti Astitva Ke Ehsaas Ki (30 minutes)
1:30am Drama: Devanshi (30 minutes)
2:30am Drama: Ek Shringaar Swabhiman (30 minutes)
3:00am Drama: Karmafal Daata Shani (30 minutes)
3:30am Film: Udaan (30 minutes)
4:00am Drama: Devanshi (30 minutes)
4:30am Drama: Bani - Ishq Da Kalma (30 minutes)
5:00am Drama: Karmafal Daata Shani (30 minutes)
5:30am Film: Udaan (30 minutes)
6:00am Drama: Shakti Astitva Ke Ehsaas Ki (30 minutes)
6:30am Drama: Bani - Ishq Da Kalma (30 minutes)
7:00am Drama: Karmafal Daata Shani (30 minutes)
7:30am Drama: Devanshi (30 minutes)
8:00am Drama: Ek Shringaar Swabhiman (30 minutes)
8:30am Drama: Meri Aashiqui Tum Se Hi (30 minutes)
9:00am Film: Udaan (30 minutes)
9:30am Drama: Shakti Astitva Ke Ehsaas Ki (30 minutes)
10:00am Drama: Karmafal Daata Shani (30 minutes)
1:00pm Drama: Ek Shringaar Swabhiman (30 minutes)
1:30pm Drama: Shakti Astitva Ke Ehsaas Ki (30 minutes)
2:00pm Drama: Bani - Ishq Da Kalma (30 minutes)
2:30pm Drama: Meri Aashiqui Tum Se Hi (30 minutes)
3:00pm Drama: Ek Shringaar Swabhiman (30 minutes)
3:30pm Drama: Karmafal Daata Shani (30 minutes)
4:00pm Drama: Devanshi (30 minutes)
4:30pm Film: Udaan (30 minutes)
7:00pm Drama: Devanshi (30 minutes)
7:30pm Drama: Sasural Simar Ka (30 minutes)
8:00pm Drama: Shakti Astitva Ke Ehsaas Ki (30 minutes)
8:30pm Film: Udaan (30 minutes)
9:30pm Drama: Ek Shringaar Swabhiman (30 minutes)
10:00pm Drama: Karmafal Daata Shani (30 minutes)
11:30pm Film: Udaan (30 minutes)

Rishtey (822)

12:00am Documentary: Uttaran (30 minutes)
12:30am Drama: Bhaag Bakool Bhaag (30 minutes)
1:00am Drama: Main Teri Parchai Hoon (30 minutes)
1:30am Drama: Madhubala - Ek Ishq Ek Junoon (30 minutes)
2:00am Documentary: Nutan Season: Bandini (30 minutes)
2:30am Film: Kasam (30 minutes)
3:00am Drama: Thapki Pyar Ki (30 minutes)
3:30am Drama: Kairi - Rishta Khatta Meetha (30 minutes)
4:00am Drama: Balika Vadhu (30 minutes)
4:30am Documentary: Nutan Season: Bandini (30 minutes)
5:00am Documentary: Uttaran (30 minutes)
5:30am Drama: Madhubala - Ek Ishq Ek Junoon (30 minutes)
6:00am Drama: Kairi - Rishta Khatta Meetha (30 minutes)
6:30am Documentary: Nutan Season: Bandini (30 minutes)
7:00am Drama: Thapki Pyar Ki (30 minutes)
7:30am Documentary: Uttaran (30 minutes)
8:00am Drama: Balika Vadhu (30 minutes)
8:30am Drama: Madhubala - Ek Ishq Ek Junoon (30 minutes)
9:00am Drama: Thapki Pyar Ki (30 minutes)
9:30am Documentary: Nutan Season: Bandini (30 minutes)
10:00am Drama: Bhaag Bakool Bhaag (30 minutes)
10:30am Drama: Main Teri Parchai Hoon (30 minutes)
11:00am Documentary: Uttaran (30 minutes)
11:30am Drama: Pabband Ishq (60 minutes)
12:30pm Drama: Bhaag Bakool Bhaag (30 minutes)
1:00pm Drama: Thapki Pyar Ki (30 minutes)
1:30pm Film: Kasam (30 minutes)
2:00pm Drama: Madhubala - Ek Ishq Ek Junoon (30 minutes)
2:30pm Drama: Kairi - Rishta Khatta Meetha (30 minutes)
3:00pm Documentary: Uttaran (30 minutes)
3:30pm Drama: Balika Vadhu (30 minutes)
4:00pm Drama: Main Teri Parchai Hoon (30 minutes)
4:30pm Drama: Madhubala - Ek Ishq Ek Junoon (30 minutes)
5:00pm Drama: Thapki Pyar Ki (30 minutes)
5:30pm Drama: Bhaag Bakool Bhaag (30 minutes)
6:00pm Drama: Balika Vadhu (30 minutes)
6:30pm Documentary: Uttaran (30 minutes)
7:00pm Drama: Kairi - Rishta Khatta Meetha (30 minutes)
7:30pm Drama: Madhubala - Ek Ishq Ek Junoon (30 minutes)
8:00pm Drama: Thapki Pyar Ki (30 minutes)
8:30pm Film: Kasam (30 minutes)
9:00pm Drama: Balika Vadhu (30 minutes)
9:30pm Documentary: Nutan Season: Bandini (30 minutes)
10:00pm Drama: Bhaag Bakool Bhaag (30 minutes)
10:30pm Drama: Main Teri Parchai Hoon (30 minutes)
11:00pm Drama: Thapki Pyar Ki (30 minutes)
11:30pm Drama: Kairi - Rishta Khatta Meetha (30 minutes)

Information

Last updated Sunday 21st May 7:52am.
This information is provided entirely without warrenty or guarentee of accuracy. If you would like to provide feedback about what you discover regarding these listings, please Email me. I'd also be interested to hear how you get on with the format of the listing.

Giffgaff: Get unlimited texts and unlimited Internet for 10